ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάλος με τον Πούμπουρα στο Τwitter - Εναντίον του Κύπριος τραγουδιστής

«Αντί να κάθεσαι σπίτι πήγαινε να δουλέψεις δωρεάν»

24news team

Μια τοποθέτηση του Σάββα Πούμπουρα στο Instagram περί «δωρεάν εργασίας» ήταν ικανή για να προκαλέσει σάλο στους χρήστες του Twitter. Όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής μίλησε για τα εργασιακά θέματα, παροτρύνοντας αυτούς που ψάχνουν δουλειά να δουλέψουν για ένα διάστημα χωρίς να αμοίβονται. 

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Υπάρχει μεγάλη προσφορά εργασίας, όποιος θέλει να βγάλει χρήματα έχει τη δυνατότητα. Κι εγώ όταν ξεκίνησα δεν είχα ούτε βιογραφικό, ούτε πτυχίο πήγα με θράσος και ζήτησα δουλειά. Ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να βρουν δουλειά, όπως να δουλέψουν δωρεάν για μια εταιρεία. Μην κοιτάτε αυτό, κοιτάτε τι θα αποκομίσετε από την τριβή με την εργασία, από τον κύκλο που θα διευρύνετε. Από τις γνωριμίες που θα κάνετε μπορεί να βρεθεί μια άλλη ευκαιρία. Τελικά τι είναι προτιμότερο να κάθεσαι σπίτι και να τα περιμένεις ουρανοκατέβατα ή αφού δεν κάνεις τίποτα να πηγαίνεις, να δουλεύεις κάπου κι ας μην παίρνεις μία;»

Μάλιστα δημιουργήθηκε και hashtag στο Twitter, με πλήθος κόσμου να τον κατακεραυνώνει.

Επικριτικό ήταν και το σχόλιο του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου. Ο Κύπριος τραγουδιστής απευθύνθηκε στον πρόεδρο του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου, Ανδρέα Φράγκο, ζητώντας του να εφαρμόσει στην πράξη τις ιδέες του Πούμπουρα, που τυχαίνει να έχει σύμβαση με το ΡΙΚ αυτή την περίοδο, αναθεωρώντας τους όρους του συμβολαίου με αμισθί επαναπρόσληψη, με τον κ.Φράγκο να απαντά μέσω twitter.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Viral: Τελευταία Ενημέρωση