ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πύρ και μανία η Γερασιμίδου για Τούνη: «Φωτογραφίζεται, φιλιέται, ξεβρακώνεται» (vid)

«Έχει ζήσει με 534 ευρώ;»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία σχολίασε, μεταξύ άλλων, και την Ιωάννα Τούνη, χωρίς ωστόσο να την κατονομάζει.

«Βλέπω πολύ τηλεόραση, αλλά δεν βλέπω όλα αυτά τα εκμαυλιστικά, τα ριάλιτι, μαθαίνω όμως ποιοι πάνε εκεί. Και βλέπω μια κυρία -έχουν εκφραστεί κι άλλοι γι’ αυτήν και πιο σκληρά, έχω εκφραστεί κι εγώ. Μας έχει βγάλει όλους τεμπέληδες, ότι θέλουμε επιδόματα… Ξέρει πόσο είναι τα επιδόματα;Είναι γνωστή αυτή… Διαφημίζεται μόνη της αυτή, πάει και βγάζει φωτογραφίες, φιλιέται, ξεβρακώνεται, μια χαρά… Κατά τ’ άλλα, βγάζει λεφτά λέει από επιχείρηση που έχει... Το πιστεύω! Χαλάλι της και τα λεφτά που βγάζει, σεβαστό. Αλλά έχει ζήσει με 534 ευρώ; Μέχρι εγώ να αρχίσω να βγάζω λεφτά από αυτή τη δουλειά καθάριζα σκάλες και σπίτια και οι κυρίες που καθάριζα τα σπίτια τους το βράδυ έρχονταν στο θέατρο. Λοιπόν, δεν θα μας πει για δουλειά».

Υπενθυμίζεται πως αρχές Αυγούστου η Ιωάννα Τούνη είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων όταν είχε βρεθεί για διακοπές στους Παξούς και μέσα από τα social media εξέφρασε ανοιχτά την έκπληξη και τον προβληματισμό της επειδή μέσα στο καταμεσήμερο τα εστιατόρια του νησιού ήταν κλειστά. Τότε όμως οι ζεστές θερμοκρασίες στη χώρα μας ήταν ακραίες. Μάλιστα, από εκείνη την προκλητική ανάρτησή της η Ιωάννα Τούνη είχε χάσει αρκετούς followers.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση