ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς να έρθεις σε οργασμό χωρίς καν να βγάλεις τα ρούχα σου

Κι όμως γίνεται!

Υπάρχουν πολλές λέξεις για να περιγράψεις αυτού του είδους τη διέγερση που μπορεί να έρθει από την τριβή του κόλπου σου με το γόνατο, γενικά το πόδι του παρτενέρ σου ή αξιοποιώντας άλλα σημεία του σώματος που τους αξίζει περισσότερος σεβασμός και αγάπη από ότι συνήθως τους δίνουμε. Εναλλακτικές επιλογές είναι η τριβή με το μπράτσο του καναπέ, με ένα μαξιλάρι ή άλλα άψυχα αντικείμενα.

“Είναι μια χαμένη τέχνη” λέει η διδάκτωρ Sadie Allison, ιδρύτρια του ηλεκτρονικού καταστήματος sex toy TickleKitty και συγγραφεας του Tickle His Pickle–Your Hands-on Guide to Penis Pleasing. “Όταν ήμουν στο Λύκειο περίμενα να χάσω την παρθενιά μου αλλά έκανα πολλά άλλα πράγματα – όπως το τρίψιμο πάνω από τα ρούχα.”

Το τρίψιμο δεν είναι κάτι που συνηθίζουν να αξιοποιούν οι άνθρωποι πριν το διεισδυτικό σεξ ή πριν βγάλουν τα ρούχα τους μπροστά από τον παρτενέρ τους. Για εμάς τις γυναίκες αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απίθανους οργασμούς.

Ο κλειτοριδικός οργασμός είναι το ιδανικό αλλά λόγω της πατριαρχικής μας οπτικής στο σεξ και την απόλαυση, όπως αναφέρει ο Alexis Thomas, ιδιοκτήτης και καθηγητής σεξουαλικής αγωγής στο Taboo Tabou. Το τρίξιμο επικεντρώνεται στην κλειτορίδα. Η επαναλαμβανόμενη κίνηση φέρνει τριβή και απόλαυση. Οπότε όσο το κάνεις σωστά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε ξετρελάνει.

Δεν ξέρεις πώς να το κάνεις σωστά; Ακολούθησε τις οδηγίες των ειδικών.

Διάλεξε προσεκτικά τα ρούχα σου

Μπορείς να πετύχεις οργασμό φορώντας τα ρούχα σου αλλά θα είναι πολύ πιο δύσκολο αν φοράς σκληρό τζιν. Το νόημα είναι να ασκήσει πίεση στην κλειτορίδα σου οπότε αν προσεγγίσεις τον σύντροφό σου με αυτό το σκοπό τότε προτίμησε κάτι πιο λεπτό.Όσο πιο λεπτό είναι το εμπόδιο προς την κλειτορίδα σου τόσο πιο γρήγορα θα φτάσεις στο στόχο σου. Αν το τρίξιμο είναι λίγο παραπάνω αυθόρμητο τότε μην φοβηθείς να απομακρύνεις τα ρούχα και να ειναι το μοναδικό σου “εμπόδιο” τα εσώρουχα. Μπορείς και να βγάλεις εντελώς τα ρούχα σου αν ξέρεις τι θα ακολουθήσει και μια καλή ιδέα θα ήταν να προτιμήσεις μεταξωτά εσώρουχα (γιατί όταν είναι υγρό γλιστράει πιο εύκολα από ότι το βαμβακερό ύφασμα). Συμβουλή: Αν βγάλεις τα ρούχα σου θα πρέπει να το κάνει και ο παρτενέρ σου γιατί σε άλλη περίπτωση υπάρχει η πιθανότητα να σου χαλάσει όλη τη διασκέδαση το φερμουάρ.

Κάνε μια προετοιμασία

Το τρίψιμο είναι σαν το διεισδυτικό σεξ και χρειάζεται προκαταρκτικά για να φτάσεις σε οργασμό. Πάρε το χρόνο σου στο μπάνιο, λίγο αφότου ξεκινήσει η διαδικασία της αποπλάνησης με φιλιά αλλά πριν τα πράγματα γίνουν έντονα. Τρίψε την κλειτορίδα σου έτσι ώστε να φτάσεις μόνη σου κοντά στον οργασμό. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να προετοιμάσεις λίγο τα πράγματα. Μπορείς να ζητήσεις από τον σύντροφό σου να το κάνει για σένα αν νιώθεις άβολα με τη διαδικασία.

Πάρε θέση

Αν θέλει να έρθεις σε οργασμό, πρέπει να βρεις τη σωστή θέση που σε βοηθάει να έχεις τον έλεγχο της ταχύτητας , της στάσης, της γωνίας που σχηματίζει η κλειτορίδα σου σε σχέση με το σώμα του συντρόφου σου. Μια εναλλακτική είναι η χρήση sex toy για μεγαλύτερη απόλαυση. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει οι ειδικοί προτείνουν το τρίψιμο σε ένα σκληρό σημείο του σώματός του -όπως είναι τα κόκαλα στα πλαϊνά σημεία κοντά στα γεννητικά του όργανα. Το να βρεις τη σωστή θέση μπορεί να πάρει αρκετές δοκιμές και να προκύψουν και λάθη αλλά μια καλή πρόταση είναι να ξαπλώσεις δίπλα δίπλα με τον σύντροφό σου ή ο ένας είναι από πάνω και να αλλάζετε θέσεις.

Να είσαι δημιουργική

Φυσικά το τρίψιμο δεν χρειάζεται να περιλαμβάνει και τα δύο γεννητικά όργανα των ερωτικών συντρόφων και είναι πολλά τα σημεία του σώματος που μπορείς να αξιοποιήσεις. Μπορείς να τριφτείς στο γόνατό του, στο μηρό, στη μύτη, στο πηγούνι ή ακόμα και σε ένα δονητή που είναι τοποθετημένος στο πόδι του.

Σκέψου την εναλλακτική του sex toy

Το τρίψιμο μοιάζει με μια αυθόρμητη κίνηση απελπισίας αλλά βάζοντας λίγο κόπο θα αξίζει τον κόπο. Αυτό σημαίνει από το να βάλεις μεταξωτά εσώρουχα μέχρι να χρησιμοποιήσεις ένα sex toy -η επιλογή έχει να κάνει με το γούστο σου αλλά και αυτό του ερωτικού σου συντρόφου. Να αναφέρουμε ότι οι δονητές είναι κι ένα ιδανικό αντικείμενο για το τρίψιμο αν τοποθετηθεί στο πόδι του ή ανάμεσα στο στήθος αν θέλεις κάτι πιο διασκεδαστικό.

Μην ξεχνάς: όλα αφορούν την κλειτορίδα

Το σημαντικότερο που έχεις να θυμάσαι ότι προσπαθείς να δημιουργήσεις τριβή στην κλειτορίδα. Το πρόβλημα προκύπτει όταν η κλειτορίδα κρύβεται από τα χείλη του αιδοίου, κάτι που δεν είναι σε εμποδίζει το διεισδυτικό ή το στοματικό σεξ αλλά το κάνει δύσκολο να διεγερθείς μέσω της τριβής πάνω από τα ρούχα. Άσε τα εσώρουχα να δουλέψουν σε αυτή την περίπτωση: σπρώξε το κάτω εσώρουχο για να σπρώξει με τη σειρά του τα χείλη έτσι ώστε να νιώσεις την επαφή με την κλειτορίδα. Δεν νιώθουν όλοι άνετα με την απευθείας επαφή οπότε προσπάθησε να τριφτείς γύρω γύρω ή στα πλαϊνά του κόλπου σου.

Χρησιμοποίησε τα χέρια σου

Αν είσαι με ον σύντροφό σου ή μόνη σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα χέρια για να χαϊδέψεις κι άλλα σημεία πέρα από την κλειτορίδα. Ζούληξε το στήθος σου και τις ρώγες. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου για να οδηγήσεις τον σύντροφό σου σωστά ώστε να σε κάνει να έχεις μεγαλύτερη απόλαυση.

Πρόσεξε τα σωματικά υγρά

Αν δεν βγάλεις τα ρούχα σου τότε το τρίψιμο θα αποτρέψει σεξουαλικώς μεταδιδόμενες μολύνσεις ή μια εγκυμοσύνη. Αλλά αν μείνεις με τα εσώρουχα ή αποφασίσεις να είσαι εντελώς γυμνή, πρόσεξε τα σωματικά υγρά. Είναι σπάνιο αλλά, σε αυτή την περίπτωση αν δεν προσέξεις κάτι από τα δύο παραπάνω μπορεί να συμβεί.

Μην το πάρεις προσωπικά

Υπάρχει η πιθανότητα, όπως σε κάθε άλλο είδος σεξ, να συμβεί κάτι λάθος κατά τη διάρκεια. Μπορεί το γόνατο του παρτενέρ σου να γλιστρήσει την ώρα που τρίβεσαι πάνω του ή να μην μπορείς να βρεις μια σωστή γωνία. Συμβουλή: Απλά γέλα και προχώρα. Αν πίστευες ότι κάτι θα ήταν καλό αλλά δεν είναι, δοκίμασε κάτι άλλο. Άλλωστε όλα στο σεξ έχουν να κάνουν με το να βρεις αυτό που θα σε ικανοποιήσει.

 

Πηγή: marieclaire.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X