ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς κέρδισαν 1 εκατομμύριο με μόλις 100 δολάρια;

Αγοράζοντας ένα… μυστηριώδες πακέτο!

Πώς ένα ζευγάρι κέρδισε σχεδόν 1 εκατομμύριο δολάρια”επενδύοντας” μόλις 100 δολάρια, αγοράζοντας ένα… μυστηριώδες πακέτο!

Η ιστορία ξεκίνησε το 1989, όταν ένα ζευγάρι πήρε μέρος σε έναν πλειστηριασμού, που έλαβε χώρα στο Long Island της Νέας Υόρκης. Εκεί έτυχε να δώσουν σχεδόν 100 δολάρια για το περιεχόμενο μιας αποθήκης χωρίς να γνωρίζει τόσο ο πωλητής όσο και ο αγοραστής τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτή. Και όμως, το ζευγάρι πλήρωσε 100 δολάρια για την Lotus Esprit του 1976, που χρησιμοποιήθηκε την ταινία του James Bond, The Spy Who Loved Me.

Είχαν κατασκευαστεί συνολικά οχτώ Esprits, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία του 007, ωστόσο η παραπάνω ήταν η μοναδική που βούτηξε μέσα στο νερό. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με την έρευνα που έγινε από το CNBC, το ζευγάρι δεν είχε δει ποτέ την ταινία του James Bond και συνεπώς δεν είχε ιδέα πόσο πολύτιμο ήταν το εν λόγω όχημα. Όταν όμως έφτασε η στιγμή στο να το συντηρήσουν έμαθαν ακριβώς περί τίνος πρόκειται. Το αποτέλεσμα ήταν να “φρεσκάρουν” αισθητικά και να το τοποθετήσουν σε διάφορες εκθέσεις, πριν καταλήξει το 2013 κάτω από το σφυρί, όπου πουλήθηκε έναντι 997.000 δολαρίων από έναν μυστικό αγοραστή.

Μπορείτε να μαντέψετε ποιος είναι ο μυστικός αγοραστής; Είναι ο Elon Musk, ο οποίος ανέφερε ότι θα μπορούσε το συγκεκριμένο μοντέλο να εφοδιαστεί με έναν ηλεκτροκινητήρα της Tesla και να γίνει ένα μικρό υποβρύχιο, όπως το είχαμε δει και στην ταινία του James Bond. Να σημειώσουμε επίσης, ότι ο Musk δήλωσε ότι το Cybertruck εμπνεύστηκε σχεδιαστικά κυρίως από την Esprit του James Bond.

Πηγή: .newsauto.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X