ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς η 34χρονη νοσοκόμα που παράτησε τη δουλειά της έγινε εκατομμυριούχος

Έχει Porsche, έπαυλη και ψάρια 50.000 δολαρίων

Μια γυναίκα που ήταν νοσοκόμα αποφάσισε να εγκαταλείψει τη δουλειά της και να κάνει καριέρα στο OnlyFans, από το οποίο έγινε εκατομμυριούχος μέσα σε έξι μήνες, με αποτέλεσμα να ζει πλέον μια πολυτελή ζωή.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, η 34χρονη Allie Rae από τις ΗΠΑ κάνει εξωφρενικές αγορές, όμως εξακολουθεί να κάνει προϋπολογισμό και να ξοδεύει τα χρήματά της με σύνεση.

Αρχικά, με τα πρώτα λεφτά που κέρδισε από την πλατφόρμα με το περιεχόμενο ενηλίκων, αγόρασε ένα σπίτι αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια μία Porsche.

«Πάντα ονειρευόμουν να έχω τη μεγάλη γκαρνταρόμπα που έχω σήμερα και τη μεγάλη κουζίνα με τα επιπλέον δωμάτια», είπε χαρακτηριστικά.

 Παρόλα αυτά, οι υπερβολές της –όπως έχει χαρακτηρίσει τα υπέρογκα έξοδα της– δεν σταματούν εκεί, καθώς διαθέτει μια λίμνη στο σπίτι που μένει, όπου έχει βάλει πέντε ψάρια, τα οποία κοστίζουν 10.000 δολάρια το ένα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Allie Rae (@theallierae)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Allie Rae (@theallierae)

«Έχω πέντε από αυτά που στην πραγματικότητα εισάγονται από την Ιαπωνία και κοστίζουν λίγο περισσότερο από 10.000 δολάρια το καθένα», σημείωσε η Allie Rae.

Η ίδια όμως διευκρίνισε ότι μπορεί να είναι εκατομμυριούχος και να έχει κάνει μερικές σπατάλες, όμως ο κύριος στόχος της είναι να μη χρειάζεται να ανησυχεί για τα βασικά έξοδα. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «μου αρέσει η Porsche που έχω, αλλά μπορεί να την πουλήσω, γιατί είναι υπερβολή. Απλώς ήθελα να δω πως είναι, δεν χρειάζομαι ένα τέτοιο σπορ αυτοκίνητο, ούτε εγώ, αλλά ούτε και τα παιδιά μου».

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση