ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρώην συνοδός πολυτελείας αποκάλυψε τα πιο «καυτά» επαγγέλματα στο κρεβάτι

Θεωρεί ότι το επάγγελμα κάποιου λέει πολύ περισσότερα για την απόδοσή του στην κρεβατοκάμαρα

Για τους περισσότερους από εμάς, θα ήταν αρκετά δύσκολο να κάνουμε υποθέσεις για τη σεξουαλική ζωή ενός ανθρώπου με βάση το επάγγελμά του.

Αυτό δεν ισχύει όμως για την Amanda Goff, η οποία δούλεψε 6 χρόνια ως συνοδός πολυτελείας και θεωρεί ότι το επάγγελμα κάποιου λέει πολύ περισσότερα για την απόδοσή του στην κρεβατοκάμαρα σε σχέση με την εμφάνιση.

Καταρχάς, τα νέα είναι πολύ καλά για τους δικηγόρους, που εκτός από πλούσιοι είναι και αρκετά ενδιαφέροντες. «Όταν ο Θεός δημιούργησε τους ψυχοπαθείς, τους έκανε δικηγόρους», λέει η Goff.

«Αν θέλετε μια νύχτα ακολασίας, ο δικηγόρος είναι ο άνθρωπός σας. Δεν έχει σημασία αν ασχολούνται με εμπορικά θέματα, με ιδιοκτησία, διαζύγια ή ποινικό. Το πάθος τους για kinky sex δεν σταματάει ποτέ να προκαλεί έκπληξη. Λένε επίσης πολύ διασκεδαστικές ιστορίες και φορούν ωραία κοστούμια.»

Οι γιατροί είναι επίσης επιδέξιοι, σύμφωνα με την εμπειρία της:

«Είναι σαν τους δικηγόρους: Ωραία κοστούμια, ωραίες ιστορίες, αλλά εχουν το σύνδρομο του Θεού (κατανοητό, γιατί σώζουν ζωές). Τείνουν να σε ερωτεύονται και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δε θες να τους δεις έξω από "αυτό", παρόλο που έχουν γυναίκα και τέσσερα μικρά παιδιά. Έχουν ωραίες ιστορίες και είναι καλοί στα προκαταρκτικά, το οποίο είναι επίσης λογικό, γιατί ξέρουν το ανθρώπινο σώμα απ'εξω κι ανακατωτά».

 

Για όσες πάλι ψάχνουν κάτι αστείο, γλυκό και γρήγορο (που μάλλον δεν είναι πολλές), η Samantha προτείνει αστυνομικούς. «Αγαπώ τους αστυνομικούς. Είναι σκληροί, αστείοι και προσγειωμένοι. Φτιάχνουν μόνοι τους το γεύμα τους και είναι καλοί με τη μαμά τους. Υπόσχονται ότι θα φορέσουν τη στολή τους μια μέρα αλλά δεν το κάνουν ποτέ γιατί φοβούνται. Κάθε φορά που έχω βρεθεί σε αυτοκίνητο με έναν αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, τρέχει σαν μανιακός και παραβαίνει κάθε νόμο. Το σεξ είναι σαν αυτούς: αστείο, γλυκό και γρήγορο. Είναι πάντα κουρασμένοι».

Οι IT, όσοι δηλαδή ασχολούνται με την πληροφορική, είναι εραστές των προκαταρκτικών, αλλά αυτό μπορεί να καταστραφεί λίγο αν δεν βουρτσίζουν τα δόντια τους. Όσοι είναι ηλεκτρολόγοι, ή ασχολούνται με οικοδομικές εργασίες, είναι το αντίθετο από αυτό που θα περιμέναμε σύμφωνα με την Goff. Σύμφωνα με την εμπειρία της, είναι "γατάκια" στο κρεβάτι, και έχουν μια τάση στο να τους αρέσουν οι μεγαλύτερες γυναίκες.

Παρόλο που δεν είναι επαγγέλματα, η Goff έχει μια ιδιαίτερη γνώμη και για τους εγκληματίες και για τους celebrities. Όσο πιο βαρύ έγκλημα έχουν διαπράξει, τόσο πιο μαλθακοί είναι. Οι celebrities είναι το χειρότερό της: «Προσπαθούν να διαπραγματευτούν για τις τιμές, παρόλο που πληρώνονται εκατομμύρια. Και είναι αλήθεια αυτό που λένε - το sex δεν είναι ποτέ σαν τις ταινίες».

 

Πηγή: jenny.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X