ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρώην παλαιστής του WWE ανακοίνωσε πως έγινε διεμφυλική γυναίκα (pics)

Ο Τάιλερ Ρικς αγωνιζόταν από το 2007 μέχρι και το 2014 στο WWE και ξαφνικά αποφάσισε να γίνει γυναίκα

Την απόφασή του να γίνει διεμφυλική γυναίκα, ανακοίνωσε ο πρώην παλαιστής του WWE, Τάιλερ Ρικς που πλέον ακούει στο όνομα Γκάμπι Ταφτ.

Όπως αναφέρει στο δελτίο Τύπου που η ίδια έβγαλε ενόψει του ντοκιμαντέρ του καναλιού Extra, πρόκειται για μία «μια συναρπαστική ιστορία φυλομετάβασης», όπου θα εξιστορίσει πως από σούπερ σταρ της πάλης, μπόντι μπίλντερ, fitness guru και μηχανόβιος εξελίχθηκε σε μια εντυπωσιακή γυναίκα που λατρεύει τη διασκέδαση.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gabbi Alon Tuft (@gabetuft)

«Επιτέλους απελευθερώθηκε και είναι έτοιμη να κυριαρχήσει στον νέο της κόσμο», αναφέρεται σε αυτό. Μάλιστα πριν την έκδοση του δελτίου Τύπου, είχε προστάρει στο Instagram μια φωτογραφία με τον νέο της εαυτό, έχοντας ως φόντο την παλιότερη εικόνα του, όταν αγωνιζόταν στα ρινγκ του WWE.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gabbi Alon Tuft (@gabetuft)

«Αυτή είμαι εγώ, χωρίς ίχνος ντροπής και δισταγμού. Αυτή είναι η πλευρά μου που ήταν κρυμμένη στις σκιές, φοβισμένη για το τι θα σκεφτόταν ο κόσμος, φοβισμένη για το τι θα έλεγαν ή θα έκαναν οι συγγενείς, οι φίλοι και οι followers μου», σημειώνει.

Η 42χρονη σήμερα Γκάμπι είχε ιδρύσει μια εταιρεία fitness ονόματι «Body Spartan» μαζί με τη σύζυγό της, Πρισίλα. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί μια κόρη, τη Μία, που σήμερα είναι 9 ετών.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X