ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρώην κουνελάκι του Playboy αποκαλύπτει την αλήθεια για τον Χιου Χέφνερ

Δεν είναι όλα όπως νομίζετε

Για την ζωή της στην έπαυλη του ιδρυτή του Playboy Χιου Χέφνερ αλλά και τα σεξουαλικά πάρτι που γίνονταν εκεί, μίλησε η Τζένα Μπέντλεϊ, ένα πρώην κουνελάκι.

Σε συνέντευξή της για την εκπομπή «Get Naked With Gina», η 31χρονη σεξοβόμβα μίλησε για την μετάβαση από την ζωή στην έπαυλη του Χιου Χέφνερ, στην καριέρα της στο μόντελινγκ. Με ύψος 1,80, η Μπέντλεϊ αρχικά προσπάθησε να μπει στην βιομηχανία του μόδας, αλλά εξαιτίας του τεράστιου φυσικού στήθους της, κατέληξε τελικά στην έπαυλη του Χιου Χέφνερ και στο εξώφυλλο του Playboy.

 

«Αν είχαν οι τοίχοι αυτιά...»

Ερωτηθείσα για το πώς ήταν η ζωή στην πολυτελή κατοικία, η Μπέντλεϊ αποκάλυψε πως «έπρεπε να υπογράψει ένα συμφωνητικό εχεμύθειας, για πολλούς λόγους».
«Μπορείτε να υποθέσετε ότι γνώρισα πολλούς διάσημους μουσικούς, πολιτικούς διασημότητες. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι υπήρχαν πολλά διασκεδαστικά σεξουαλικά πάρτι, αλλά για τα υπόλοιπα… αν είχαν οι τοίχοι αυτιά για να μιλούσαν».

Έκανε σεξ με τον Χιου Χέφνερ ή όχι;
Μιλώντας για το εάν η σχέση της με τον Χιου Χέφνερ ήταν πολύ οικεία, το μοντέλο ξεκαθάρισε πως «για τα μάτια του κόσμου έδειχνε πως είχε πολλές ερωτικές συντρόφους, αλλά δεν ήταν έτσι. Δεν έκανε σεξ με καμία από εμάς. Ήταν μόνο για τις φωτογραφίες και για να δείχνει καλός στα μέσα ενημέρωσης. Το Χόλιγουντ έχει έναν τρόπο για να αναπαριστά τα πράγματα με έναν συγκεκριμένο στυλ, αλλά στην πραγματικότητα, πιστεύετε ότι μπορεί ένας 87χρονος να κοιμάται με 9 καυτές 20χρονες» είπε για τον ιδρυτή του Playboy που πέθανε σε ηλικία 91 ετών το 2017.

Συνεχίζοντας είπε: «Ειλικρινά, όμως, ας είμαστε ρεαλιστές. Είναι κάτι που με κάνει να γελάω μέχρι σήμερα, αλλά ο κόσμος πιστεύει πάντα αυτό που θέλει. Ήταν μια απίστευτη ευκαιρία και είμαι πολύ χαρούμενη που βίωσα αυτό τον τρόπο ζωής».

Οι ταπεινωτικές ερωτικές τελετές στην έπαυλη του «θείου» Χιού

Πώς βγάζει εκατομμύρια δολάρια πλέον
Μετά την αποχώρησή της από την έπαυλη του Χιου Χέφνερ και την ζωή ως ως κουνελάκι του Playboy, η Τζένα Μπέντλεϊ μπήκε στον κόσμο του OnlyFans, της πλατφόρμας με περιεχόμενο ενηλίκων. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μοντέλο κερδίζει δεκάδες χιλιάδες δολάρια εβδομαδιαίως, δημοσιεύοντας πικάντικα στιγμιότυπα και βίντεο.


«Επιτέλους, μπορώ να πω ότι μετά από μια δεκαετία στον χώρο του μόντελινγκ, βγάζω πολύ περισσότερα χρήματα στο OnlyFans, από όσα έκανα ποτέ σε πασαρέλες, περιοδικά και διαφημίσεις» αποκάλυψε. Και συνέχισε: «Ο κόσμος μπορεί να λέει ότι θέλει για το OnlyFans, αλλά βγάζω πολύ περισσότερα χρήματα από τους γιατρούς και τους δικηγόρους, οπότε μην το κατακρίνετε εάν δεν το δοκιμάσετε».

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X