ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρώην γκόλφερ τρολάρει με καυτή φώτο όσους της «τη λένε» για το ντεκολτέ της

Δεν αφήνει τα σχόλια των haters να την αγγίζουν πια

«Απάντηση» στους haters της με τον πιο εύγλωττο τρόπο έδωσε η Πέιτζ Σπίρανακ, η εντυπωσιακή πρώην επαγγελματίας γκόλφερ και νυν media influencer, με μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram την Τετάρτη.

Η 28χρονη καλλονή πόσταρε μια ιδιαίτερα σέξι φωτογραφία που τη δείχνει να ποζάρει με πράσινο σακάκι (που θυμίζει εκείνο των νικητών του Masters) αλλά χωρίς... μπλούζα από μέσα. «"Κανείς δεν θα σε πάρει σοβαρά αν συνεχίσεις να ποστάρεις φωτογραφίες με βαθύ ντεκολτέ." Κι όμως εγώ συνεχίζω να κάνω ό,τι θέλω. Έφτιαξα ορισμένες πετσέτες με αυτή τη φωτογραφία και άλλες στάμπες εμπνευσμένες από το The Masters. Θα βρείτε link στην ενότητα του βιογραφικού αν θέλετε να τις αγοράσετε για τον εαυτό σας ή για τους haters, ώστε να σκουπίζουν τα δάκρυά τους», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας η ξανθιά καλλονή.

 
 
 

 

Οι εν λόγω πετσέτες είναι διαθέσιμες στην τιμή των 24,95 δολαρίων και φέρουν το σλόγκαν «Can I get an Amen» που παραπέμπει στη διάσημη «δύσκολη περιοχή» του γηπέδου γκολφ της λέσχης της Ογκούστα, με το παρατσούκλι «Amen Corner». Όπως είναι φυσικό, η ανάρτηση της Σπίρανακ προσέλκυσε πλήθος κοπλιμέντων, με τα emoji της φωτιάς να πλημμυρίζουν την ενότητα των σχολίων.

 
 
 

 

Η γκαρνταρόμπα της Σπίρανακ υπήρξε από παλιά θέμα συζήτησης στην κοινότητα του γκολφ. Τον περασμένο Μάρτιο, η 28χρονη μίλησε με ειλικρίνεια για την προσπάθειά της να κερδίσει μια ισότιμη θέση ανάμεσα στους πρώην συναδέλφους της. «Δεν είμαι εκλεπτυσμένη, είμαι "χύμα" και αληθινή. Φοράω ό,τι μου αρέσει και πάντα ήμουν διαφορετική. Το γκολφ δεν είναι όμως έτσι» είπε η Σπίρανακ στο podcast της «Playing A Round», σύμφωνα με τη New York Post.

 
 
 

 

Όπως ισχυρίστηκε, στο παρελθόν είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για να βοηθήσει μια φιλανθρωπική οργάνωση, αλλά η πρότασή της απορρίφθηκε λόγω της φήμης της. «Ήθελα να βοηθήσω και να τους προσφέρω δωρεάν μπαστούνια του γκολφ. Ο τύπος μου απάντησε με επιστολή ότι θα ήθελε πολύ να δεχτεί την προσφορά μου, αλλά δεν γίνεται επειδή τα μέλη του συμβουλίου έχουν μια συγκεκριμένη εικόνα για εμένα... Ήθελα να προσφέρω σε αυτά τα παιδιά που δεν έχουν τίποτα, γιατί κι εγώ μεγάλωσα μην έχοντας τίποτα, και δεν με άφησαν να το κάνω εξαιτίας του ντεκολτέ μου».

 
 
 

 

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Viral  |  Sexy

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X