ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προτείνει 45 κανόνες για «τέλειο ραντεβού» - Η συμβουλή που εξόργισε

«Είναι αποδεδειγμένο ότι οι άνθρωποι μπορούν να κρύψουν τον πραγματικό τους εαυτό μέχρι τον γάμο»

Μια TikToker που ισχυρίζεται ότι είναι «γκουρού του έρωτα» έχει γίνει viral με τους 45 κανόνες για ραντεβού που έχει ανεβάσει στο TikTok, όμως η συμβουλή νούμερο 38 έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις, με αρκετούς χρήστες να την επικρίνουν έντονα.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, η Madeline από την Φρανκφούρτη έχει ανεβάσει μια σειρά από βίντεο στη δημοφιλή πλατφόρμα και έχουν συγκεντρώσει πάνω από 4,1 εκατομμύρια προβολές, στις οποίες παραθέτει συμβουλές προς γυναίκες, ώστε να «διαχειριστούν τον άντρα που θέλουν».

Όπως αναφέρει η νεαρή, οι 45 κανόνες που έχει θεσπίσει αφορούν γυναίκες που επιδιώκουν να σαγηνεύουν πάντα με την ομορφιά τους, ενώ μεταξύ άλλων προτείνει πως «οι άντρες είναι απλά πλάσματα. Όσο λιγότερα λες, είναι πιο πιθανό να μιλήσουν και να κάνουν μια προσπάθεια».

Παρόλα αυτά, ο κανόνας νούμερο 38 αναφέρει ότι «μερικές φορές είναι καλύτερο να σου ραγίσουν την καρδιά», γιατί «μερικά κορίτσια κολλάνε με τα παιδιά». Αυτή η συμβουλή λοιπόν, έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις, αφού αρκετές γυναίκες από κάτω σχολίασαν πως έχουν πρώτη προτεραιότητα τα παιδιά τους.

«Δεν έχουμε κολλήσει με τα παιδιά μας, αλλά έχουμε προτεραιότητα να τα φροντίσουμε για να είναι χαρούμενα και ασφαλή», ανέφερε μία χρήστης, ενώ μια άλλη πρόσθεσε: «είναι αστείο για σένα; Κοροϊδεύεις τις ανύπαντρες μαμάδες; Είναι αστείο;».

Η Madeline όμως υπεραμύνθηκε τον εαυτό της και ανέφερε ότι «κορίτσια, δεν σκοπεύω να κάνω κακό σε κανέναν. Απλώς ήθελα να αυξήσω την ευαισθητοποίηση των νεότερων κοριτσιών ώστε να προσέχουν τα αγόρια».

@madellinnee be different #fyp #dating #cannes #toxic woo x i was never there - xxtristanxo

Ο κανόνας νούμερο 23 για την εμμονή

Μεταξύ άλλων, η νεαρή TikToker υποστηρίζει ότι έχει βρει τον τρόπο με τον οποίο μια γυναίκα μπορεί να κάνει έναν άντρα να αποκτήσει εμμονή μαζί της και τονίζει πως πρόκειται για τον κανόνα νούμερο 23.

«Να τον πείσετε ότι έχετε εμμονή μαζί του, ώστε όταν αποχωρίζετε ο ένας τον άλλον, εκείνος να τρελαίνεται στην ιδέα πως δεν είστε δίπλα του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Επίσης, μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι αδιάφορες και απόμακρες στα γραπτά μηνύματα, αλλά από κοντά να δείχνουν ζεστές, χαρούμενες και φιλικές.

«Μπορείς να διαλέξεις άντρες και παρ’ όλα αυτά κακούς, γιατί είναι αποδεδειγμένο ότι οι άνθρωποι μπορούν να κρύψουν τον πραγματικό τους εαυτό μέχρι τον γάμο», σημειώνει, σχετικά με τους 45 κανόνες για το «τέλειο ραντεβού» που έχει αναρτήσει στο TikTok.

@madellinnee stay confident queens & kings #fyp #toxic #redflags #cannes #viral som original - crz.

Πηγή: newsbeast

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Viral  |  Stories

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X