ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χάος σε πτήση! Προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου!

Απίστευτο περιστατικό

Πραγματικά τέτοια περιστατικά τα βλέπουμε μόνο σε ταινίες, αλλά να, που το πλήρωμα από τις American Airlines, θα έχει να διηγείται μια πέρα για πέρα αληθινή ιστορία. Τι συνέβη λοιπόν; Μία γυναίκα με επιθετική συμπεριφορά και διανοητικές διαταραχές, ενώ το αεροπλάνο ήταν ώρα πτήσης, προσπάθησε να ανοίξει την μπροστινή πόρτα.

Όλοι αντιλαμβάνονται τις οδυνηρές επιπτώσεις που θα είχε μια τέτοια ενέργεια. Το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα στην πτήση από το Ντάλας στο Τέξας.

Ιταλίδα πανηγύριζε ημίγυμνη την κατάκτηση του Euro!

Το πλήρωμα και δη οι αεροσυνοδοί, αμέσως τη σταμάτησαν αλλά τους επιτέθηκε. Τις έγδαρε, προσπάθησε να τις δαγκώσει ενώ ούρλιαζε, γιατί ήθελε να… κατέβει!

Οι αεροσυνοδοί, τη συγκράτησαν, την έβαλαν στη θέση της, αλλά την έδεσαν με ταινία στη θέση της και τη φίμωσαν, για να σταματήσει να ουρλιάζει.

Ένας επιβάτης τράβηξε βίντεο και το ανέβασε στο TikTok, όπου φαίνεται η γυναίκα δεμένη και φιμωμένη.

Ο πιλότος ανέφερες στους επιβάτες ότι υπήρχε «μια κακή κατάσταση στο αεροπλάνο», ενώ μια αεροσυνοδός εξήγησε ότι «ένας επιβάτης πρώτης κατηγορίας είχε μια έκρηξη».

Η συγκεκριμένη… πρακτική των αεροσυνοδών, κατακρίθηκε πάντως από πολλούς χρήστες του TikTok… «Θα έπρεπε να έχουν έναν καλύτερο τρόπο» έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος είπε ότι η γυναίκα έμοιαζε τρομαγμένη.

Η American Airlines με ανακοίνωσή της είπε ότι η επιβάτης δέθηκε «για την ασφάλειά της και την ασφάλεια των άλλων επιβατών και του πληρώματός μας».

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X