ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσπάθησε να ανατινάξει το σπίτι του πρώην της (Βίντεο)

Το μήνυμα που έγραψε στον τοίχο

Σε ένα σοκαριστικό περιστατικό στοχευμένου εμπρησμού, η Lauren Marie Talbot, ηλικίας 39 ετών, καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκισης επειδή άφησε ένα αναμμένο δοχείο αερίου έξω από το διαμέρισμα του πρώην φίλου της στο Νορθάμπτον. Αυτή η πράξη βίας όχι μόνο έθεσε σε κίνδυνο ζωές, αλλά προκάλεσε και σημαντικές υλικές ζημιές.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε όταν η Talbot προσπάθησε να περάσει ένα μπουκάλι βουτανίου από το γραμματοκιβώτιο του διαμερίσματος του πρώην φίλου της. Καθώς δεν τα κατάφερε, κατέφυγε στο να το τοποθετήσει στο κατώφλι του. Η γυναίκα διέφυγε γρήγορα από τη σκηνή. Λίγα λεπτά αργότερα, το δοχείο με το αέριο εξερράγη, δημιουργώντας μια τεράστια πύρινη σφαίρα που ανατίναξε δύο πόρτες και προκάλεσε μεγάλες ζημιές στο κτίριο.

Ως εκ θαύματος, ο πρώην φίλος της δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της έκρηξης, η οποία σημειώθηκε στις 18 Ιουνίου του προηγούμενου έτους. Ωστόσο, τα στοιχεία έδειξαν ότι η Talbot μπορεί να πίστευε ότι ήταν παρών στο διαμέρισμα, αναδεικνύοντας την κακόβουλη πρόθεση πίσω από τις πράξεις της.

@dailymirror Woman bIew up ex's front door after scrawling 'burn in hell' on the wall #dailymirror #breakingnews #exboyfriend #fyp #crime #police ♬ original sound - Daily Mirror

Αυτό δεν ήταν το πρώτο αδίκημα της γυναίκας που αφορούσε εμπρησμό. Τον Δεκέμβριο του 2022, κατηγορήθηκε ότι έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά της. Όταν οι πυροσβέστες ανταποκρίθηκαν σε εκείνο το περιστατικό, ανακάλυψαν δυσοίωνη γραφή στον τοίχο που ανέφερε: «Αυτό το διαμέρισμα μπορεί να καεί στην κόλαση».

Η Talbot κατηγορήθηκε για εμπρησμό με σκοπό να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή. Δήλωσε ένοχη για τις κατηγορίες αυτές τον Σεπτέμβριο του επόμενου έτους στο δικαστήριο Northampton Crown Court. Στις 16 Ιανουαρίου, επέστρεψε στο ίδιο δικαστήριο, όπου της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι ετών, σε συνδυασμό με παρατεταμένη περίοδο επιτήρησης τεσσάρων ετών.

Πηγή: gazzetta 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Viral  |  Stories

Viral: Τελευταία Ενημέρωση