ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πόλεμος» στο TikTok με φωτογραφία από αεροπλάνο

«Σας παρακαλώ, μην είστε αυτός ο τύπος στο αεροπλάνο»

Ο αποθηκευτικός χώρος πάνω από τα καθίσματα στα αεροπλάνα δεν είναι ντουλάπα για το πανωφόρι κανενός, προειδοποιεί ένα ζευγάρι influencers στο TikTok.

Αυτό είναι το μήνυμα ενός ζευγαριού ταξιδιωτικών influencers, του Ματ και της Χίλαρι που ο λογαριασμός τους στο TikTok @hillnpoo έχει 42.000 ακόλουθους

Το ζευγάρι δημοσίευσε ένα βίντεο που έγινε viral, στο οποίο έλεγε ότι οι επιβάτες των αερογραμμών δεν πρέπει να βάζουν τα ρούχα ή τα μπουφάν τους στην αποθήκη αποσκευών οδηγώντας σε μια έντονη διαδικτυακή αντιπαράθεση.

Το viral βίντεο στο TikTok

@hillnpoo Are we wrong for thinking jackets in the overhead is a crime? #airlinetiktok #airplaneetiquette #hillnpootravel2 #traveltiktok ♬ ceilings - Sped Up Version - Lizzy McAlpine

«Αν σκοπεύετε να πετάξετε το 2023, σας παρακαλούμε να μην είστε οι άνθρωποι που γεμίζουν ένα ολόκληρο ντουλάπι πάνω από το χώρο αποσκευών με τα μπουφάν σας. Είναι απόλυτη σπατάλη χώρου. Θα μπορούσαν να καθίσουν στα γόνατά σας ή οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες διαθέτουν κρεμαστράκια».

Διχασμένο το διαδίκτυο για το πού πρέπει να βάζουν τα παλτά τους οι επιβάτες στο αεροπλάνο

Η ανάρτηση δίχασε τους οπαδούς και συγκέντρωσε πάνω από 600 σχολιαστές και περισσότερες από 240.000 προβολές.

Ένας διαφωνών έγραψε: «Λαμβάνοντας υπόψη ότι το προσωπικό του πληρώματος σας ζητάει να βάλετε το μπουφάν σας εκεί, δεν έχει νόημα να μην το κάνετε».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Αυτό δεν είναι ακριβώς σωστό. Προσπάθησα λίγες φορές να το κρατήσω στα γόνατά μου και η αεροσυνοδός το έβαλε στην αποθήκη πάνω από το αεροπλάνο».

Αλλά φυσικά, πολλοί συμφώνησαν με τους influencers, συμπεριλαμβανομένου κάποιου που ισχυρίζεται ότι είναι συχνός επιβάτης.

«Ως κάποιος που συνήθιζε να ταξιδεύει πάνω από 200 ημέρες το χρόνο - έχω βρεθεί σε πολλές πτήσεις όπου η αεροσυνοδός λέει να μην βάζετε τα παλτά στους υπέργειους αποθηκευτικούς χώρους», έγραψε ο σχολιαστής.

Ένα άλλο άτομο, το οποίο δήλωσε ότι είναι αεροσυνοδός, συμφώνησε και έθεσε έναν συμβιβασμό που ήταν δημοφιλής στο τμήμα σχολίων.

«Γεια σας είμαι αεροσυνοδός, μισώ όταν οι επιβάτες βάζουν τα παλτά τους στα ντουλαπάκια. Παρακαλώ περιμένετε μέχρι να μπουν οι αποσκευές στον κάδο και μετά σπρώξτε το παλτό σας μέσα».

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X