ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποιες ξαπλώστρες... πάρκαρε ολόκληρη BMW πάνω στην παραλία

Οι αντιδράσεις και το βαρύ πρόστιμο

Ένα απίστευτο θέαμα αντίκρισαν οι επισκέπτες παραλίας στη γειτονική Ιταλία καθώς βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια BMW Σειρά 1 που ήταν παρκαρισμένη μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα.

Η επίσκεψη στην παραλία το καλοκαίρι για τα καθιερωμένα μπάνια είναι κάτι που… επιβάλλεται στις μεσογειακές χώρες της Ευρώπης με τους παραθεριστές να καταφθάνουν σε αυτές σχεδόν με κάθε είδους επίγειο μέσο.

Ο σημαντικότερος από τους άτυπους κανόνες που ισχύουν κατά την επίσκεψη με αυτοκίνητο είναι τουλάχιστον η ίδια η παραλία να παραμένει «καθαρή» από οχήματα ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν οι λουόμενοι και να απολαύσουν παράλληλα το τοπίο χωρίς περισπασμούς.

Το ακριβώς αντίθετο έγινε λοιπόν στην παραθαλάσσια πόλη Livorno της Β. Ιταλίας, στις 30 Ιουλίου, όταν οι πρώτοι πρωινοί επισκέπτες παραλίας της πόλης ήρθαν αντιμέτωποι με ένα θέαμα που σίγουρα δεν περίμεναν.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα οι λουόμενοι βρήκαν παρκαρισμένη στη μέση της παραλίας (κεντρική φωτογραφία), πάνω στα βότσαλα, μια BMW Σειρά 1, κάτι που φυσικά τους ξάφνιασε όσο και τους εξόργισε. Οι πρώτες τηλεφωνικές καταγγελίες στο τοπικό αστυνομικό τμήμα δεν άργησαν να πραγματοποιηθούν με την δημοτική αστυνομία να καταφθάνει πρώτη στην παραλία.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί κάλεσαν γερανό για να απομακρύνει το μοντέλο των Βαυαρών από την παραλία όμως οι προσπάθειές τους έπεσαν στο κενό καθώς το συνεργείο δεν κατάφερε να ξεκολλήσει το αυτοκίνητο από την παραλία.

Σειρά είχε η… Πυροσβεστική με το όχημα και το προσωπικό που κατέφθασαν στο σημείο να τα καταφέρνουν τελικά με την απομάκρυνση του αυτοκινήτου. Ο έλεγχος των πινακίδων έδειξε ότι η BMW Σειρά 1 άνηκε σε μια 28χρονη κάτοικο της πόλης, η οποία τελικά κατηγορήθηκε για κατάληψη κρατικής γης και αντιμετωπίζει πρόστιμο από 103 έως και 609 ευρώ.

Ο λόγος που οδήγησε την 28χρονη στο να επισκεφτεί την ιταλική παραλία παραμένει άγνωστος. Ωστόσο, βάσει και της δυσκολίας που αντιμετώπισε ο πρώτος γερανός που έφτασε στο σημείο, η BMW δεν πρέπει να αφέθηκε εκούσια στην παραλία και μάλλον κόλλησε στο σαθρό έδαφος.

Πηγή: carandmotor

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση