ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποια Μύκονος! Το εξωφρενικό ποσό που πλήρωσε ο Χανταμπάκης για σουβλάκια

«Το σουβλάκι πουλάει πολύ και στην Αμερική…»

Ο Στέλιος Χανταμπάκης τις τελευταίες μέρες βρίσκεται μαζί με τη σύζυγό του, Όλγα Πηλιάκη, και τα παιδιά τους στη Νέα Υόρκη για διακοπές. Η οικογένεια Χανταμπάκη φαίνεται να περνά πραγματικά υπέροχα αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στο Instagram, στις οποίες απεικονίζονται να κάνουν ποδηλατάδα στο Central Park και βόλτα στην Times Square.

 

Απ’ ό,τι φαίνεται όμως τούς έλειψε η πατρίδα και έτσι αποφάσισαν να επισκεφθούν ένα ελληνικό ταχυφαγείο για να φάνε μερικά σουβλάκια.  Οι τέσσερίς τους, όπως μάς έδειξε ο Στέλιος στα Insta Stories του, παρήγγειλαν μία χωριάτικη σαλάτα, 4 τυλιχτά, 1 μερίδα τηγανητές πατάτες και ένα αναψυκτικό διαίτης. «Το σουβλάκι πουλάει πολύ και στην Αμερική…», έγραψε ο νικητής του Nomads πάνω στη φωτογραφία που ανέβασε.

Η ειδοποιός διαφορά ήταν η τιμή βέβαια που στη Νέα Υόρκη απ’ ό,τι είδαμε ήταν πολύ πιο τσουχτερή από την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη φωτογραφία της απόδειξης που ανέβασε ο παρουσιαστής, πλήρωσαν 51 ευρώ για το γεύμα τους, ενώ μαζί με τα tips το κόστος έφτασε τα 61,5 ευρώ! «Μην συγκρίνετε με την Ελλάδα όμως… μιλάμε για τη NYC. Όλα είναι πανάκριβα», έγραψε πάνω στη φωτογραφία που ανέβασε.

Πηγή: olivemagazine

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X