ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποια γενιά κρατάει τα ηνία στον ερωτικό τομέα

Χωρίς μάλιστα να παίρνει προφυλάξεις

Μάλλον θα εκπλαγείτε μαθαίνοντας ποια γενιά απολαμβάνει σήμερα το πιο τολμηρό και περιπετειώδες σεξ, χωρίς μάλιστα να παίρνει προφυλάξεις.
Λένε ότι κάποια πράγματα γίνονται καλύτερα με την ηλικία, και έτσι ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το σεξ συμπεριλαμβάνεται σε αυτά.

Σύμφωνα με νέα μελέτη που διεξήχθη από την εφαρμογή γνωριμιών Lumen, το ένα τρίτο των ηλικιωμένων άνω των 50 ετών (baby boomers) απολαμβάνουν σήμερα το πιο τολμηρό σεξ της ζωής τους. Συγκεκριμένα, η έρευνα, διαπίστωσε ότι το 62% των άνω των 50 ετών είχε λιγότερες αναστολές στην κρεβατοκάμαρα σε σχέση με παλαιότερα, και μια ακόρεστη διάθεση για σεξ, κάτι που τους οδηγούσε να γίνουν πιο τολμηροί και δεκτικοί σε νέες στάσεις, πειραματισμούς και σεξουαλικές συμπεριφορές.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε περισσότερους από 6.000 χρήστες της εφαρμογής στο Ηνωμένο Βασίλειο και αποτέλεσε μέρος μιας εκστρατείας υπέρ της σεξουαλικότητας σε προχωρημένες ηλικίες. Ωστόσο, πολλοί ερωτηθέντες δεν φάνηκαν να κάνουν τις σωστές επιλογές σε σχέση με την υγεία τους. Περισσότεροι από τους μισούς δεν χρησιμοποιούν κανένα είδος προστασίας, ενώ το 80% των ερωτηθέντων φαίνεται να μην έχει ελεγχθεί ποτέ για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι οι άνω των 50 ετών είχαν κατά μέσο όρο τρεις σταθερούς σεξουαλικούς συντρόφους, ενώ υπήρχε και ένα 4% που ανέφερε αριθμό άνω των δέκα συντρόφων με τους οποίους είχαν επαφές. Άνδρες και γυναίκες άνω των 50 φαίνεται να απολαμβάνουν το τολμηρό σεξ, να ξέρουν τι θέλουν και να αισθάνονται άνετοι με το σώμα τους, χωρίς μάλιστα να διστάζουν να ριψοκινδυνεύουν.

Μωρέ μπράβο!

Πηγή: ygeiamou

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X