ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποια είναι η νοσηλεύτρια που έγινε πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών

«Στην ταινία έχεις στιγμές απόλαυση...»

Ως το «ανερχόμενο αστέρι» των ερωτικών ταινιών είναι γνωστή η Rafaella Bella που ανήκει σε μεγάλη ελληνική εταιρεία παραγωγής και παράλληλα κάνει το δικό της σόου σε ανάλογο νυχτερινό κέντρο.

H ξανθιά καλλονή που χθες μίλησε στον Σταύρο Θεοδωράκη και την εκπομπή «Πρωταγωνιστές», βρέθηκε στη θέση που είναι σήμερα κάνοντας μεγάλη αλλαγή στην ζωή της καθώς μέχρι πρότινος εργαζόταν ως νοσηλεύτρια. Συγκεκριμένα, εξασκούσε το επάγγελμα για 11 ολόκληρα χρόνια σε νοσοκομείο των Βορείων Προαστίων όταν πήρε την απόφαση να στρίψει 180 μοίρες και να γίνει μια από τις γνωστότερες πλέον Ελληνίδες πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών.

Ξεκίνησε να κάνει στριπ σόου σε γνωστό κλαμπ επί της Λεωφόρου Συγγρού, την στιγμή που τα πρωινά δούλευε ως νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο: «Δούλευα 11 χρόνια σε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο ως νοσηλεύτρια. Ξεκίνησα να πηγαίνω ως πελάτισσα στο συγκεκριμένο μαγαζί και μου άρεσε πολύ τόσο ως μαγαζί, όσο και το θέαμα με τις γυναίκες και τους άνδρες στρίπερ. Εκεί γνώρισα την Christy White που κάνει show στο μαγαζί και είναι επίσης πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών. Αρχίσαμε έτσι να κάνουμε παρέα», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

Όπως έχει αποκαλύψει επίσης, εδώ και αρκετά χρόνια «δουλεύει» το σώμα της κάνοντας εναέριο στεφάνι. «Μίλησα μόνη μου με τα αφεντικά στο Strip Club, τους άρεσα και με πήραν. Ξεκίνησα να κάνω στριπτίζ και show. To έκανα παράλληλα με την δουλειά μου ως νοσηλεύτρια για τρεις μήνες! Το πρωί κούραρα τους ασθενείς και το βράδυ έκανα το show μου στο μαγαζί!» έχει εξηγήσει.

Έχει εξηγήσει επίσης πως τόσο η δουλειά ως χορεύτρια, όσο και οι ταινίες είναι κάτι που κάνει επειδή της αρέσει πολύ και όχι για οικονομικούς λόγους. «Έχω κάνει το χόμπι μου επάγγελμα και χαίρομαι πολύ γιαυτό διότι πλέον αισθάνομαι απελευθερωμένη ως γυναίκα και ως άνθρωπος». Μάλιστα οι συναδελφοί της κάθε άλλο παρά εκπλαγήκανε όταν άλλαξε δουλειά για να κάνει αυτό που πραγματικά ήθελε.

Όσο για την αδυναμία της, έχει δηλώσει πως είναι η αστυνομία, ενώ όπως έχει πει θα ήθελε η νέα της ταινία να έχει να κάνει με ένστολους.

Η Ραφαέλα Μπέλα στους «Πρωταγωνιστές»

Μία εκπομπή αφιερωμένη στους οργασμούς των γυναικών γύρισε ο Σταύρος Θεοδωράκης με τους «Πρωταγωνιστές», όπου και υποδέχτηκε, μεταξύ άλλων και την πορνοστάρ, Ραφαέλα Μπέλλα.
Η ίδια μίλησε για τη δουλειά της, για τις στιγμές ηδονής που εισπράττει μέσα από τις ταινίες, ενώ τόνισε και τη διαφορά που έχει η κορύφωσή της, βιώνοντας τη μέσω του συντρόφου της.

«Στην ταινία έχεις στιγμές απόλαυσης, ηδονής. Αν δεν το ευχαριστιέσαι αυτό που κάνεις, δεν θα βγει κάτι ωραίο. Υπάρχει οργασμός αλλά όχι 100%. Έχεις πολλά στο μυαλό σου εκείνη την ώρα» είπε αρχικά.

Για το πώς αντέδρασε ο σύντροφός της με τη δουλειά που επέλεξε να κάνει, η ίδια απάντησε: «Το πώς θα το δεχτεί ο σύντροφος είναι ένα κομμάτι πολύ δύσκολο. Αν δεν το επεξεργαστεί λίγο μόνος του είναι πολύ δύσκολο να το δεχτεί. Όταν δει πώς είναι αρχίζει και λέει "εντάξει μια δουλειά είναι"».

«Όταν με ρωτούν τι δουλειά κάνω, λέω ότι είμαι χορεύτρια και ηθοποιός ερωτικών ταινιών. Δύσκολο. Το λέω χωρίς να ντρέπομαι δεν είναι κάτι κακό» είπε στη συνέχεια. Τέλος, αναφορικά με το πώς το δέχτηκε η οικογένειά της, απάντησε: «Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον συντηρητικό. Πήγαινα κάθε Κυριακή στην εκκλησία. Η οικογένειά μου το πήρε άσχημα. Οι σχέσεις μας είναι πλέον τυπικές».

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση