ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πλοίο γεμάτο με ερωτικά παιχνίδια μπλοκαρισμένo στο Σουέζ

Η είδηση της αποκόλλησης του «Ever Given» στη Διώρυγα του Σουέζ έφερε ανακούφιση σε πολλές επιχειρήσεις ανά τον κόσμο

Εταιρείες και όμιλοι παρακολουθούσαν με αγωνία όλες αυτές τις ημέρες να δοθεί τέλος στο θρίλερ. Σχεδόν 400 πλοία είχαν «εγκλωβιστεί» στη Διώρυγα του Σουέζ και το πλήγμα στις θαλάσσιες μεταφορές έδειχνε τεράστιο.

Ανάμεσα στα πλωτά φορτηγά που είχαν «κολλήσει» ήταν και ένα πλοίο που μεταφέρει 20 εμπορευματοκιβώτια γεμάτα με sex toys! Πλέον μετά την αποκόλληση του «Ever Given» (και) αυτό το πλοίο θα είναι σε θέση να ολοκληρώσει την παράδοσή του καθώς εκτονώνεται η κρίση με την κυκλοφοριακή συμφόρηση στη Διώρυγα του Σουέζ.

Το πλοίο, που μεταφέρει δονητές και άλλα ερωτικά παιχνίδια, είναι ένα από τα εκατοντάδες που περιμένουν να περάσουν από το κανάλι.

Μιλώντας στο ολλανδικό δίκτυο RTV Noord, η διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας EDC Retail, Evertine Magerman, υποστήριξε ότι «υπάρχουν περισσότερα από είκοσι κοντέινερ γεμάτα με πλήρως λειτουργικά ερωτικά αξεσουάρ, όπως είναι οι δονητές».

«Πολλά από αυτά τα προϊόντα πωλήθηκαν την περίοδο των γιορτών και την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, για παράδειγμα. Τώρα υπάρχουν πάρα πολλά είδη που πρέπει να ξαναστοκάρουμε. Αλλά αυτό δεν είναι δυνατό τώρα», πρόσθεσε και δεν έκρυψε τον προβληματισμό της ότι έχει επηρεαστεί σημαντικά ο ρυθμός στη μεταφορική αλυσίδα των προϊόντων.

Η EDC Retail προέβλεψε ότι υπήρχε κίνδυνος απώλειας πολλών εκατομμυρίων εσόδων λόγω της καθυστέρησης και είχε κάνει ένα πλάνο ακόμη και για αναδρομολόγηση μέσω Αφρικής, έστω κι αν αυτό θα επιβάρυνε χρονικά το ταξίδι (πέντε έως επτά ημέρες επιπλέον).

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X