ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πλήρωσε 7.000 λίρες αλλά δεν έφαγε τη... διάσημη μπριζόλα

Άναυδος έμεινε ένας άντρας στο Ντουμπάι

Την δυσάρεστη εμπειρία του στο εστιατόριο του Salt Bae στο Ντουμπάι μοιράστηκε στα social media ένας άντρας. Χωρίς να παραγγείλει την φημισμένη μπριζόλα tomahawk, έλαβε έναν τεράστιο λογαριασμό.

Ο TikToker @mitchthird δημοσίευσε ένα βίντεο, με το οποίο θέλησε να δείξει την τεράστια απόδειξη που έλαβε μετά από ένα γεύμα στο εστιατόριο του Salt Bae. Ο λογαριασμός έγραφε 7.000 λίρες.

Η παραγγελία περιελάμβανε μια μπριζόλα Golden Ottoman (670 £), δύο μπουκάλια κρασί Bonnes Mares (5.356 £) και ένα αβοκάντο σε φέτες (£ 16). Μάλιστα, κάτω κάτω στην απόδειξη έγραφε ότι στην τιμή δεν συμπεριλαμβανόταν η χρέωση υπηρεσιών.

«Όταν πληρώνεις 7.000 λίρες για να φας στον Salt Bae, αλλά δεν τρως μπριζόλα», έγραψε ο Mitch, ο οποίος πρόσθεσε: «Να ελέγχεις την τιμή του κόκκινου κρασιού».

 

@mitchthird

Note to self: check red wine prices

♬ som original - starboy

Το βίντεο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στο TikTok με τους χρήστες να μένουν σοκαρισμένοι από τις τιμές. «Δεν θα πλήρωνα γι αυτό το γεύμα ακόμα κι αν ήμουν πλούσιος», σχολίασε κάποιος. «Θα μπορούσες να αγοράσεις ολόκληρες αγελάδες», αστειεύτηκε ένας άλλος.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X