ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πιπίλες στην βουλή για όσους μιλούν πολύ! (Φωτογραφία)

Το δώρο του κ. Ανδρόνικου Ζερβίδη στην Αννίτα Δημητρίου

Ανακοινώσεις

Δύο ξεχωριστά δώρα παρέδωσε χθες, Πέμπτη (02/02), στην Βουλή ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρόνικος Ζερβίδης. Πρόκειται για 55 βρεφικές πιπίλες και έναν μικρό κάκτο. Όπως αναφέρεται και στην επίσημη του ανακοίνωση, οι πιπίλες προορίζονται για όσους βουλευτές μιλούν πολύ. Στόχος του οι βουλευτές να ακούν περισσότερο και όπως τονίζει, «να βοηθήσουν στη μεταμόρφωση της αγαπημένης μας Κύπρου».

Αυτούσια η ανακοίνωση

55 βρεφικές πιπίλες και ένας κάκτος παραδόθηκε χθες από τον Ανδρόνικο στην Κυπριακή Βουλή.

Ο Ανδρόνικος είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει ότι χθες Πέμπτη 02/02/23 παρέδωσε προσωπικά 55 βρεφικές πιπίλες στο κτήριο της Κυπριακής Βουλής. Δεν ήταν δώρο προς τους βουλευτές, αλλά ως εργαλείο παραγωγικότητας για την αξιότιμη Πρόεδρο της Βουλής κα Αννίτα Δημητρίου την οποία εκτιμά και σέβεται ιδιαίτερα. Ο Ανδρόνικος επέλεξε ακριβώς 55 για λόγους «υγιεινής», γιατί υπάρχουν άλλοι 55 βουλευτές εκτός της Προέδρου της Βουλής κας Δημητρίου. Ο Ανδρόνικος, προτείνει στην κα Δημητρίου όπως χρησιμοποιήσει τις βρεφικές πιπίλες ως «εργαλείο» για να αντιμετωπίσει τους βουλευτές που μιλούν πολύ, ώστε να μάθουν να ακούνε περισσότερο και να βοηθήσουν στη μεταμόρφωση της αγαπημένης μας Κύπρου.

Ο μικρός κάκτος δόθηκε σαν δώρο και συμβολίζει, ανεξάρτητα από τις δύσκολες συνθήκες, ότι ένας μικρός κάκτος μπορεί να μεγαλώσει σε γιγάντιο. Ανεξάρτητα από τις πολιτικές τάσεις, με τη συνεργασία όλων μπορούμε να μετατρέψουμε τη μικρή μας χώρα σε ένα γιγάντιο έθνος.

H επικοινωνία του με τον Ερσίν Τατάρ

Ο Ανδρόνικος είναι επίσης στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει ότι έχει ήδη ανταλλάξει αρκετά εμαιλ και τηλεφωνήματα με το γραφείο του κου Τατάρ από την περασμένη εβδομάδα, και η επικοινωνία που είχε ήταν πολύ φιλική. Είχε εισηγηθεί επίσης να συναντηθεί με τον κο Τατάρ (ως ιδιώτης) ή και υπό την αιγίδα του μη κερδοσκοπικού φιλανθρωπικού ιδρύματος Global Partnership Group που είναι ο ιδρυτής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X