ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πιλότος μαχητικού τζετ λιποθύμησε από τα G στη διάρκεια της πτήσης! (vid)

«Ήταν ένα πραγματικό μάθημα ότι ποτέ δεν πρέπει να υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου»

Τρομακτική στιγμή στον αέρα για τον πιλότο ενός μαχητικού εκπαιδευτικού αεροσκάφους, καθώς λιποθύμησε εξαιτίας των πολλών G από τους απότομους ελιγμούς!

Ένας πιλότος έζησε μία από τις πιο τρομακτικές εμπειρίες-πτήσεις της ζωής του, όταν λιποθύμησε στιγμιαία λόγω της υψηλής δύναμης G από τους απότομους ελιγμούς!

Ο Alex Kowtun, από το West Palm Beach της Φλόριντα, πετούσε με ένα εκπαιδευτικό μαχητικό αεροσκάφος Aero L-39 Albatros, μαζί με τον Scott Farnsworth, πιλότο σε αεροπορική εταιρεία και ιδιοκτήτη της Farnsworth Aerosports.

Η εταιρεία του προσφέρει... δυνατά καρδιοχτύπια σε όσους νιώθουν αρκετά θαρραλέοι, για να δοκιμάσουν να πετάξουν σε αυτές τις απίστευτες ταχύτητες.

«Εάν πετούσα μόνος μου το τζετ και τα G με κλείδωναν με τέτοιον τρόπο, τότε όλα θα είχαν τελειώσει για εμένα, για το αεροπλάνο και τους ανθρώπους από κάτω. Ήταν ένα πραγματικό μάθημα ότι ποτέ δεν πρέπει να υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου, όσο σίγουρος και αν αισθάνεσαι», παραδέχεται ο Άλεξ.

«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, όπως πάρα πολλή εκπαίδευση ή πάρα πολλή εμπειρία. Έμαθα τη σημασία του να πετάς εντός των προσωπικών σου ορίων και τους πιθανούς κινδύνους του να είσαι αλαζονικός, ανεύθυνος και με υπερβολική αυτοπεποίθηση. Κάποιες φορές οι ουρανοί ή τουλάχιστον όσοι πετούν σε αυτούς έχουν όρια», λέει ο επιχειρηματίας και πιλότος για την εμπειρία του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X