ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πιλότος έβλεπε ερωτικές ταινίες γυμνός εν ώρα πτήσης

Μπροστά στα μάτια γυναίκας συναδέλφου του

Ένας πιλότος 60 ετών συνελήφθη και καταδικάστηκε σε ένα χρόνο αστυνομικής επιτήρησης, ενώ καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 5.000 δολαρίων, καθώς παρεκτράπηκε κατά τη διάρκεια πτήσης.

Τι έκανε; Αφού το αεροπλάνο είχε απογειωθεί και σταθεροποιηθεί στο κατάλληλο ύψος, εγκατέλειψε τη θέση του, αφαίρεσε τα ρούχα του και ξεκίνησε να παρακολουθεί πορνό σε υπολογιστή που βρισκόταν στο πιλοτήριο. Το περιστατικό συνέβη στις 10 Αυγούστου του 2020, σε αεροσκάφος της Southwest Airlines, που εκτελούσε το δρομολόγιο από τη Φιλαδέλφεια προς το Ορλάντο.

Μάλιστα, την ώρα που ο πιλότος έκανε… τη δουλειά του, τα «ηνία» του αεροσκάφους είχε αναλάβει η δεύτερη πιλότος, η οποία γινόταν παράλληλα και μάρτυρας των πράξεων του 60χρονου.

«Ο πιλότος όφειλε να φερθεί με υπευθυνότητα. Αυτού του είδους η αποκλίνουσα συμπεριφορά δεν θα έπρεπε να γίνεται αποδεκτή από κανέναν», σχολίασε ο εισαγγελέας της υπόθεσης, Μάικλ Κάνινγκχαμ.

Ο Μάικλ Χαακ (ο πιλότος), έχοντας συνταξιοδοτηθεί λίγο μετά το συμβάν, δήλωσε «ένοχος» για την κατηγορία. Ωστόσο, αρνήθηκε ότι είχε κακές προθέσεις. «Ξεκίνησε ως συναινετική φάρσα ανάμεσα σε μένα και τον άλλο πιλότο. Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα εξελιχθεί σε κάτι τέτοιο», είπε κατά τη διάρκεια της εικονικής ακρόασης, σύμφωνα με τη New York Post.

Ο δικηγόρος του πιλότου δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου ότι ο πελάτης του αναλάμβανε την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις του και δεν προτίθετο να προβάλει «καμιά δικαιολογία» για αυτές.

Παρόλα αυτά, υποστήριξε ότι στον άνθρωπο που εκπροσωπεί άξιζε μια πιο επιεικής μεταχείριση λόγω του προηγούμενου «έντιμου βίου» του και της «σκληρής δουλειάς» όλα τα προηγούμενα χρόνια.

«Η ντροπή που βίωσε ο ίδιος και η μεγάλη δημοσιότητα που έλαβαν οι πράξεις του αποτέλεσαν, για τον Μάικλ Χάακ, τη μεγαλύτερη τιμωρία», είπε ο δικηγόρος του πιλότου, Μάικλ Σάλνικ (ναι, όλοι σε αυτήν τη δίκη λέγονταν Μάικ).

Εκπρόσωπος της Southwest Airlines, Κρις Μάιντς, δήλωσε σχετικά με το συμβάν ότι η εταιρεία «δεν δείχνει καμιά ανοχή για τέτοιου είδους συμπεριφορές και πάντα θα αναλαμβάνει δράση όταν υπάρχουν τεκμήρια για την διενέργεια παρόμοιων πράξεων στα αεροσκάφη της».

«Ερευνήσαμε το περιστατικό και, ως αποτέλεσμα, ο κ. Χάακ δεν έλαβε την αποζημίωση που κανονικά θα δικαιούταν να λάβει, μετά την αποχώρησή του από το δυναμικό της εταιρείας μας».

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X