ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πήγε με άλλη γυναίκα για τη νοσταλγία - «Ήθελα να ζήσω ξανά τα νιάτα μου»

Τα προβλήματα στο σπίτι του μόλις ξεκίνησαν

Υπό διάλυση βρίσκεται ο γάμος ενός άνδρα, γιατί απάτησε τη σύζυγό του, ισχυριζόμενος ότι πήγε με άλλη γυναίκα λόγω νοσταλγίας, επειδή ήθελε να θυμηθεί τα νιάτα του.

Συγκεκριμένα, ένας 36χρονος εξομολογήθηκε πως είναι παντρεμένος για 13 χρόνια με μια 32χρονη, χωρίς να έχουν περάσει ποτέ κάποια σοβαρή κρίση στο παρελθόν. «Στο μεγαλύτερο μέρος του γάμου μας, ήμασταν ευτυχισμένοι, χωρίς μεγάλους καβγάδες, μόνο μικρές διαφωνίες», έγραψε ανώνυμα σε ανάρτηση στο Reddit.

Σύμφωνα με τη Mirror, στη συνέχεια αποκάλυψε πως τον Φεβρουάριο του 2020 ήρθε σε επικοινωνία με την πρώην σχέση του και σύναψε σχέση μαζί της. Ωστόσο, μετά από τρεις μήνες ένιωσε «πνιγμένος από τις ενοχές» και μίλησε στη σύζυγό του.

«Δεν είμαι πραγματικά ερωτευμένος με την πρώην μου, με οδήγησε η επιθυμία και η νοσταλγία», ανέφερε και πρόσθεσε πως «δεν θα έλεγα κάτι, αλλά δεν άντεξα και αποκάλυψα τα πάντα. Μού έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία, με τον όρο ότι δεν θα επικοινωνήσω ποτέ ξανά με την πρώην μου».

Έτσι, σταμάτησε να μιλάει μαζί της και μπλόκαρε τόσο τον αριθμό της, όσο και τους λογαριασμούς στα social media. Εντούτοις, η πρώην βρήκε τρόπο να έρθουν σε επαφή και εκείνος κοιμήθηκε ξανά μαζί της και κράτησε επαφή, υποστηρίζοντας πως «έκαναν σεξ για να χωρίσουν ως φίλοι».

Μετά από λίγο καιρό το παράνομο ειδύλλιο σταμάτησε και όλα έμοιαζαν αρμονικά. Το 2023 όμως, η σύζυγος του άνδρα έλαβε φωτογραφίες με τις ανάρμοστες συνομιλίες του, μετά τη δεύτερη ευκαιρία που είχε λάβει.

Πλέον, απλά συζούν για χάρη των παιδιών τους και μάλλον οδεύουν προς το διαζύγιο, με τον 36χρονο να απορεί τι πήγε λάθος και να ρωτάει τους χρήστες του Reddit για λύσεις.

Η ανάρτηση του πλημμύρισε από σχόλια, αλλά δεν έλαβε την απάντηση που ήθελε, καθώς σχεδόν όλοι οι χρήστες επέρριψαν την ευθύνη σε εκείνον, με έναν να γράφει χαρακτηριστικά: «αν σού αρέσει η νοσταλγία, να εξαφανιστείς από τη ζωή της συζύγου σου. Σκέψου πόσο ωραία ήταν πριν σε γνωρίσει».

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Viral  |  Stories

Viral: Τελευταία Ενημέρωση