ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πεθύμησε» τους Ομονοιάτες ο Τορναρίτης - Έκκληση για ψήφο στον αδερφό του! (pic)

Αυτή τη φορά δεν ήταν για το βιβλίο του αλλά για τις Δημοτικές Εκλογές

24news team

Η μεγάλη επιστροφή του Χριστόφορου Τορναρίτη σε γνωστό γκρουπ Ομονοιατών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι γεγονός. Βέβαια, όπως ανέφερε και ο ίδιος, αυτή τη φορά δεν αφορά το βιβλίο του, αλλά… τις Δημοτικές Εκλογές και συγκεκριμένα την Δημαρχία της Λευκωσίας. Ο πρώην Πρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας επέστρεψε στο γκρουπ αναρτώντας χαρακτηριστικά, «Έλα, επεθύμησα σας. Ξεπούλησε το βιβλίο μου. Να γράψω άλλο; Βάλτε στο γκρουπ τον αρφό μου να πιάσει κανένα ψήφο».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στο γκρουπ

Γύρω στα τέλη Δεκεμβρίου, ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης εξήγγειλε με γραπτή του δήλωση, την πρόθεσή του να διεκδικήσει τη Δημαρχία της Λευκωσίας. Όπως αναφέρει στην δήλωση του, η πρόταση για να διεκδικήσει την Δημαρχία της Λευκωσίας ήρθε ως πρόταση σύνθεσης ανάμεσα στον Δημοκρατικό Συναγερμό, το Δημοκρατικό Κόμμα και την Δημοκρατική Παράταξη. «Αποδέχομαι την πρόταση και αναλαμβάνω την μεγάλη ευθύνη. Η υποστήριξη των τριών πολιτικών δυνάμεων και οργανωμένων συνόλων της πόλης μας με τιμά ιδιαίτερα. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο», αναφέρει.

Σημειώνοντας πως όλοι γνωρίζουν ποιος είναι και ποια είναι η πολιτική του διαδρομή, ο κ. Τορναρίτης υπογραμμίζει πως η διεκδίκηση της Δημαρχίας της Πρωτεύουσας σηματοδοτεί για τον ίδιο μια νέα μεγάλη ευκαιρία να προσφέρει περισσότερα στην πόλη του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση