ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πέθανε ο σύζυγός της κι έπρεπε να ενημερώσει την ερωμένη του: «Δεν θα πας στον τάφο»

Το βίντεο της γυναίκας έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 1,6 εκατομμύρια προβολές.

Πολλές είναι οι περιπτώσεις που- κατά καιρούς- έχουμε ακούσει για συζύγους και ερωμένες και μάλιστα σε πολλές από αυτές ταιριάζει η έκφραση «Σουηδία γίναμε».

Μια από αυτές είναι και η περίπτωση μιας 37χρονης Αμερικανίδας, της Μπρίτζετ Ντέιβις, η οποία όταν ήταν 33 ετών έχασε τον σύζυγό της, που ήταν μαζί επί 10 χρόνια.

Όπως ενημέρωσε η ίδια, ο σύζυγός της -με τον οποίο είχε αποκτήσει δύο παιδιά- αυτοκτόνησε το 2018 έπειτα από μακρά μάχη με τη διπολική διαταραχή.

Ωστόσο ο σύζυγος είχε ερωμένη, κάτι που η κοπέλα γνώριζε καλά και θεώρησε πως έπρεπε να την ενημερώσει. Μάλιστα μοιράστηκε αυτή την ιστορία με τους ακολούθους της στο Tik Tok.

«Όταν πεθαίνει ο επί 10 χρόνια σύζυγός σου και πρέπει να το πεις στην ερωμένη του», έγραψε η Ντέιβις στη λεζάντα του βίντεο, στην ανάρτησή της.

@bridgettedavis08

There is a lot to unpack here.

Crazy - Patsy Cline

Η στιγμή που ενημερώνει την ερωμένη
Η γυναίκα λοιπόν αποφάσισε να στείλει μήνυμα στην ερωμένη για να την ενημερώσει για τα τραγικό συμβάν.

Στο βίντεο φαίνεται η μεταξύ τους συνομιλία με την ερωμένη να απαντάει «Γαμ@@@. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορώ. Τα έχω χαμένα. Δεν μπορώ να το ξαναζήσω αυτό. Μου το υποσχέθηκε».

Ωστόσο παρακάτω ήρθε και η ερώτηση της ερωμένης και η απάντηση της συζύγου, που «δίχασε» τους χρήστες του Tik Tok. Η ερωμένη ρώτησε την Ντέιβις εάν μπορούσε να επισκεφθεί τον τάφο του. Η σύζυγος απάντησε «ξερά»: «Όχι».

@bridgettedavis08 Reply to @ktmcguinness The woman was too stunned to speak - dominik

Οι χρήστες του TikTok διχάστηκαν, καθώς κάποιοι υποστήριξαν πως η Ντέιβις θα έπρεπε να πει στην ερωμένη πού ήταν θαμμένος ο άντρας της.

«Δείχνει σαν να της έστειλες μήνυμα για να είσαι κακιά μαζί της και να μην την αφήσεις να πάει να τον επισκεφθεί. Ή είσαι καλός ή όχι», έγραψε ένας.

«Έχασε κι αυτή την αγάπη της. Αυτός κατέστρεψε τη σχέση σας, όχι εκείνη», πρόσθεσε κάποιος άλλος.

Μάλιστα, η Ντέιβις σε άλλο βίντεο απάντησε στους ακολούθους της πως η γυναίκα γνώριζε πως ο άντρας ήταν παντρεμένος, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να κάνει σχέση μαζί του.

Πηγή: Gazzetta.gr

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X