ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παρουσιάστρια έδειξε κατά λάθος το στήθος της live στο Instagram (video)

«Τι υπέροχο σουτιέν, απλά βγήκε»

Ένα αποκαλυπτικό ατύχημα είχε κατά τη διάρκεια βίντεο που μετέδιδε ζωντανά στο Instagram, η Τρίνι Γούνταλ, διάσημη τηλεοπτική προσωπικότητα της Μ. Βρετανίας.

Η 57χρονη μοιράζεται τακτικά τις συμβουλές για το στυλ της δοκιμάζοντας διαφορετικά ρούχα στο Instagram. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου βίντεό της, οι θαυμαστές της είδαν παραπάνω απ' όσα έπρεπε, καθώς κατά λάθος τους έδειξε τα στήθη της κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης.

Η ιδρύτρια της εταιρείας Trinny London, την ώρα που έβγαζε ζωντανά την μπλούζα της μπροστά στην κάμερα, θέλοντας να δοκιμάσει ορισμένα καινούρια ρούχα, τράβηξε μαζί χωρίς να το θέλει και το σουτιέν της, αποκαλύπτοντας τα στήθη της.

Ενώ αρχικά «πάγωσε», στη συνέχεια και μόλις συνειδητοποίησε τι είχε γίνει, έκανε πίσω με την καρέκλα της να μην την πιάνει η κάμερα και συνέχιζε να αλλάζει ρούχα, σχολιάζοντας «Τι υπέροχο σουτιέν, απλά βγήκε».

Αργότερα, η Τρίνι ανέβασε τη ζωντανή ροή στη σελίδα της στο Instagram χωρίς να επεξεργαστεί τη στιγμή με το γυμνό στήθος.

Οι οπαδοί της έσπευσαν να επισημάνουν τη γκάφα, γράφοντας της ότι έχει αφήσει κανονικά τη στιγμή και δεν την έχει διαγράψει, ή δεν έχει καλύψει με κάποιον τρόπο, τα επίμαχα σημεία.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Τρίνι «κάνει flash» στους θαυμαστές της, καθώς κάτι παρόμοιο είχε συμβεί στο Facebook τον Φεβρουάριο του 2017. Η σταρ εξέθεσε ακούσια το στήθος της δύο φορές κατά τη διάρκεια ενός βίντεο ιστολογίου, που γυρίστηκε στο μπάνιο του σπιτιού της στο Λονδίνο. Το ατυχές περιστατικό, συνέβη ενώ η Τρίνι κινούταν και έδειχνε τον καταλληλότερο τρόπο να φοράτε ρούχα γυμναστικής.

Επίσης, τον Απρίλιο του 2020, ο σύντροφος της Τρίνι, ο 78χρονος Τσαρλς Σαάτσι, απαθανατίστηκε τυχαία γυμνός καθώς εκείνη τραβούσε ζωντανό βίντεο στο Facebook εν μέσω του lockdown λόγω του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Στο πλέον διαγραμμένο κλιπ, η «γκουρού» του στυλ έδινε στους θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μερικές συμβουλές μόδας και ομορφιάς, όταν ο επιχειρηματίας μπήκε στο καρέ πριν μπει στο ντους.

Εκείνη φάνηκε να αγνοεί το ατύχημα καθώς συνέχισε να περιγράφει λεπτομερώς τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της, ενώ μετέδιδε από το σπίτι τους στο Δυτικό Λονδίνο. Το ατύχημα έγινε αντιληπτό από έναν θαυμαστή.

Το πρόσφατο περιστατικό με το στήθος της Τρίνι έρχεται αφού αποκάλυψε προηγουμένως ότι τα μαλλιά της έπεφταν νωρίτερα φέτος, λόγω COVID-19 και άγχους. Η στιλίστρια προσβλήθηκε από τον ιό πριν από τέσσερις μήνες και αποκάλυψε ότι τώρα παίρνει συμπληρώματα και ζητά τη συμβουλή ενός ειδικού για να καταλάβει τη σχέση μεταξύ τριχόπτωσης και COVID.

Σύμφωνα με το Sky News, σχεδόν το ένα τέταρτο των πασχόντων από Covid θα παρουσιάσουν τριχόπτωση μέσα σε έξι μήνες από τη μετάδοση της νόσου, με τις γυναίκες να διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Viral  |  Sexy

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X