ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Παγώνει το αίμα»! Η διαφήμιση που απαγορεύτηκε στο Youtube (Vid)

«Η Καλόγρια» πετάγεται στην οθόνη και προκαλεί «εμφράγματα»

Οι περισσότεροι χρήστες του YouTube έχουν γίνει ειδικοί στο να προσπερνούν τις ενοχλητικές διαφημίσεις που εμφανίζονται ανάμεσα στα τραγούδια που ακούν ή στα βίντεο που παρακολουθούν. Κάποιοι χρήστες όμως τις τελευταίες ημέρες αντιλήφθηκαν μια ιδιαίτερη τρομακτική διαφήμιση...

Μια διαφήμιση για την ταινία «The Nun» («Η Καλόγρια», από τις 6 Σεπτεμβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους) που εμφανίστηκε χθες στο YouTube, χρησιμοποίησε ένα κόλπο που σίγουρα θα θυμούνται οι πιο παλιοί χρήστες του Ίντερνετ. Αυτό που σας έστελναν μια εικόνα ζητώντας σας να βρείτε κάτι κρυμμένο σε αυτή, ή να κοιτάξετε ένα σημείο της για να δείτε μια οφθαλμαπάτη κλπ, και ξαφνικά πεταγόταν μια τρομαχτική εικόνα συνοδευόμενη από τον αντίστοιχο ήχο.

Διαβάστε, επίσης: Το επικίνδυνο σεξουαλικό φετίχ των ζευγαριών

Στην περίπτωση της «Καλόγριας», κατά την διάρκεια κάποιου βίντεο στο YouTube, η οθόνη μαύριζε και εμφανιζόταν το εικονίδιο του ηχείου, με την μπάρα της έντασης να μειώνεται από μόνη της και όταν ανεβάζατε τον ήχο, εμφανιζόταν η τρομαχτική καλόγρια-φάντασμα, ουρλιάζοντας!

Τα παράπονα από χρήστες του YouTube ήταν τόσα πολλά που η πλατφόρμα αναγκάστηκε να κατεβάσει τη διαφήμιση. Βέβαια κάποιοι πρόλαβαν και την αντέγραψαν, με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο YouTube, αλλά όχι πια ως διαφήμιση.

Πηγή: newmoney.gr

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X