ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όταν η Ανχελίτα τραγουδούσε στα μπουζούκια - Αυτό είναι το πραγματικό της όνομα

Έχει κυκλοφορήσει δικό της τραγούδι και έχει εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές

Το Big Brother της νέας εποχής επέστρεψε και φέτος για δεύτερη σεζόν και ήδη από τα πρώτα επεισόδια έχουμε ξεχωρίσει την πανέμορφη Ανχελίτα. Η 25χρονη τραγουδίστρια άφησε για λίγο τη ζωή της και τον χώρο της μουσικής για να μπει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού και γιατί όχι να φτάσει μέχρι και τον τελικό.

Όπως διαβάσαμε στο βιογραφικό που έστειλε ο ΣΚΑΪ, λίγο πριν την πρεμιέρα του Big Brother, η Ανχελίτα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Άριστη μαθήτρια του Μουσικού Λυκείου Αλίμου, ήταν πάντα ατίθαση και… πνεύμα αντιλογίας! Έχει κυκλοφορήσει δικό της τραγούδι και έχει εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές πλαισιώνοντας γνωστούς καλλιτέχνες, όπως τον Σταμάτη Γονίδη.

Πριν μπει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού και να εγκλειστεί με 13 ακόμη παίκτες, η Ανχελίτα εμφανιζόταν σε μεγάλες νυχτερινές πίστες. Μάλιστα, μόλις το τελευταίο διάστημα άλλαξε το όνομά της, μιας και η νεαρή τραγουδίστρια κανονικά ονομάζεται Αγγελική Πιερρίδη.

Το 2019, η Ανχελίτα τραγουδούσε στο Frangelico στην Παραλιακή και αναστάτωνε τους θαμώνες με τις hot εμφανίσεις της της επί σκηνής. Η μελαχρινή καλλονή άνοιγε τα προγράμματα δημοφιλών καλλιτεχνών και έκλεβε τις εντυπώσεις με τη φωνή της και το… άκρως καλλίγραμμο κορμί της.

 Δες βίντεο από τις εμφανίσεις της:

 ΠΗΓΗ: tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Viral  |  Gossip  |  Media  |  Κόσμος  |  Ελλάδα

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X