ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Οι γονείς μου δεν ντρέπονται που θα ασχοληθώ με τις ροζ ταινίες»

Σκοπεύει να ανεβάσει πικάντικο βίντεο σε σε διάσημη ιστοσελίδα

Μόλις πάρει την άδεια της, η Mikaela σκοπεύει να ανεβάσει σόλο βίντεο στο Pornhub καθώς και να δουλέψει ως στρίπερ.

Η κόρη του Stephen Spielberg, Mikaela, λέει ότι οι γονείς της περίμεναν την απόφασή της να ασχοληθεί με ταινίες πορνό και δεν είναι λυπημένοι γι 'αυτό.

Η 24χρονη που υιοθετήθηκε από τον σκηνοθέτη και τη σύζυγό του Kathleen ανακοίνωσε τα σχέδιά της για μια καριέρα στην βιομηχανία του πορνό τον περασμένο μήνα και είπε ότι είναι το σώμα μου, η ζωή μου, το εισόδημά μου, η επιλογή μου.

Μετά την ανακοίνωση, η Mikaela είπε ότι οι άνθρωποι λυπήθηκαν για τους γονείς της, αλλά επιμένει ότι δεν υπάρχουν θύματα σε αυτήν την ιστορία.

Μιλώντας στην “Sun”, είπε: «Οι γονείς μου - παρά τα όσα γράφτηκαν - δεν ντρέπονται για την επιλογή μου. Στην πραγματικότητα περίμεναν να είναι αυτή η καριέρα μου ... δηλαδή κάποιο είδος outsider art, γιατί ήξεραν ότι ήμουν λίγο νευρωτική. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι καλλιτέχνες είναι νευρωτικοί. Ξέρουν πως ό,τι ήθελα να κάνω στη ζωή μου, μάλλον θα το έκανα είτε τους άρεσε είτε όχι».

Παράλληλα είπε πως «Δεν λυπάμαι γι 'αυτούς. Οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να είναι λυπημένοι γι' αυτούς. Επειδή όλοι τους λυπούνται. Δεν υπάρχουν θύματα σ’ αυτή την ιστορία».

Όσον αφορά την ανταπόκριση του κοινού, η Mikaela λέει ότι ποτέ δεν αισθάνθηκε μεγαλύτερη υποστήριξη.

Όπως ανέφερε: «Το 10 τοις εκατό των μηνυμάτων είναι αρνητικά και το 90 τοις εκατό είναι θετικά από γυναίκες και άνδρες που βρίσκονται στην ίδια βιομηχανία που είμαι αυτή τη στιγμή. Δεν έχω νιώσει ποτέ τόση υποστήριξη σε όλη μου την ζωή».

gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X