ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα «απαγορευμένα» της Μέγκαν και τα σκάνδαλα του Χάρι! (vid & pics)

Έκαναν το αίμα της βασίλισσας Ελισάβετ να παγώσει

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήταν ποτέ ένα κλασικό ζευγάρι της βασιλικής οικογένειας. Αυτό αποδεικνύεται και τώρα με την παραίτησή τους από το παλάτι και την απόφασή τους να ζήσουν ως «κοινοί θνητοί».

Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο τους προκαλούν τον τύπο όπως και πονοκέφαλο στο παλάτι.

Πρίγκιπας Χάρι

Έχασε τη μητέρα του, Νταϊάνα, στην τρυφερή ηλικία των 13 ετών είχε να αντιμετωπίσει τον Τύπο, το αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο, σκάνδαλα κ.α.

Ως δεύτερος γιος του διαδόχου του θρόνου, πρίγκιπα Καρόλου, ίσως είχε πιο ευνοϊκή μεταχείριση ενώ ήταν από μικρός πιο ατίθασος και ανήσυχο πνεύμα.

Είχε μια άγρια ζωή στα 20 του, με ξέφρενα πάρτι και ντροπιαστικές στιγμές, που έκαναν το πρωτόκολλο κουρελόχαρτο και το αίμα της βασίλισσας Ελισάβετ να παγώνει.

Ο πρίγκιπας Χάρι ήταν το απόλυτο κακό παιδί πριν γνωρίσει τη Μέγκαν Μαρκλ και settle down!

Γυμνός στο Λας Βέγκας

Το ρητό «ό,τι συμβαίνει στο Βέγκας, μένει στο Βέγκας» φαίνεται πώς δεν ισχύει για τους γαλαζοαίματους. Ο πρίγκιπας Χάρι έπαιζε ένα παιχνίδι σε πάρτι στη Νεβάδα και έμεινε εντελώς γυμνός με μόνη κάλυψη τα χέρια του. Φυσικά, η στιγμή δεν ξέφυγε από τους παπαράτσι.

 
 
 
 

Στολή ναζί

Ένα πάρτι μασκέ και το πολύ αλκοόλ είχαν ως αποτέλεσμα ο Χάρι να φορέσει την σβάστικα στο χέρι προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων, πρωτοσέλιδα και εγκεφαλικά στην Ελισάβετ!

Μεθυσμένος σε πισίνα

Τα πάρτι και το μεθύσι δεν σταμάτησε όμως για τον Χάρι. Σε μια ξέφρενη στιγμή και μετά από πολύ χορό, ο πρίγκιπας Χάρι έπεσε στην πισίνα με τα ρούχα, κάτι που δεν τον πτόησε.

Μαριχουάνα Στοπ

To 2001 στην οικογενειακή έπαυλη του Highgrove, ο 16χρονος -τότε- πρίγκιπας «συνελήφθη» από paparazzi να καπνίζει μαριχουάνα. Εκπρόσωπος του παλατιού, αργότερα, επιβεβαίωσε την είδηση, δηλώνοντας ότι ο Χάρι «έχει πειραματιστεί με το συγκεκριμένο ναρκωτικό και άλλες φορές στο παρελθόν, αλλά δεν είναι, σε καμία περίπτωση, μόνιμος χρήστης». Λίγες μέρες αργότερα, ο Χάρι εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης.

Μέγκαν Μαρκλ

Αμερικανίδα, ηθοποιός, χωρισμένη και κοινή θνητή. Η μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του ήταν να σπάσει μια για πάντα το πρωτόκολλο και τις παραδόσεις και να παντρευτεί τη Μέγκαν Μαρκλ. Το 2017 εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί, πιασμένοι χέρι-χέρι ενώ λίγο αργότερα ανακοινώθηκαν οι αρραβώνες τους.

 

Όταν η Μέγκαν κέρασε μαριχουάνα στον γάμο της

Ποιος θα περίμενε ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι και νυν Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ θα είχε μια ιδιαίτερα καλή σχέση με τη... μαριχουάνα; Η πρώην ηθοποιός δε σταματά να... ταράζει τα νερά στη βασιλική βρετανική οικογένεια, με το ισχυρό ταμπεραμέντο της και τις αποκαλύψεις για τη ζωή της πριν στεφθεί δούκισσα.

Η αποκάλυψη ήρθε δια στόματος... της ίδιας: Σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων, η Μέγκαν έχει καυχηθεί σε φίλους ότι στον πρώτο της γάμο με τον σκηνοθέτη Τρέβορ Ένγκελσον στην Τζαμάικα, είχε μοιράσει σακουλάκια με μαριχουάνα - η κατοχή της οποίας ήταν παράνομη τότε - στους καλεσμένους της.

Οι ερωτικές σκηνές

Το επίμαχο κλιπ προέρχεται από μια παλιά τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρκλ στην τρίτη σεζόν της σειράς Suits και έγινε viral λόγω του δεσμού της γοητευτικής μελαχρινής ηθοποιού με τον εγγονό της Βασίλισσας Ελισάβετ. Πρόκειται για μια καυτή ερωτική σκηνή μεταξύ του χαρακτήρα που υποδύεται η Μαρκλ, της «Ρέιτσελ Ζέιν», η οποία βρίσκεται στο κρεβάτι με τον αρραβωνιαστικό της «Μάικλ Ρος».

Η 35χρονη καλλονή είναι ολόγυμνη κάτω από τα σεντόνια, ενώ ο εραστής της τής αφηγείται μια ιστορία, αφήνοντας τα δάχτυλα του να περιπλανηθούν στο κορμί της.

Αν αυτή σας φάνηκε ερωτική τότε δείτε την επόμενη καυτή της σκηνή μέσα στην αποθήκη

Το σκανδαλώδες ζευγάρι λοιπόν για κλείσιμο έριξε την βόμβα της παραίτησής του που σόκαρε το παλάτι αφού όπως φαίνεται όλοι ενημερώθηκαν από την τηλεόραση για την απόφασή τους.

«Δεν το είπαν ούτε στην Βασίλισσα»

«Σοκαρισμένη, λυπημένη και λίγο έξαλλη με το ζευγάρι», είναι η Ελισάβετ, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Η απογοήτευση για τον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ είναι έκδηλη και σε άλλα μέλη και ανθρώπους που βρίσκονται εντός του Μπάκιγχαμ.

«Πήραν τον γάμο που ήθελαν, το σπίτι που ήθελαν, το γραφείο που ήθελαν, τα λεφτά και το προσωπικό που ήθελαν, τα ταξίδια που ήθελαν και τώρα γυρίζουν την πλάτη τους στην οικογένεια. Τι άλλο ήθελαν δηλαδή», ανέφερε μία πηγή εντός του παλατιού

 
 
 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X