ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο χειρότερος ενοικιαστής ever: Έκανε αδιανόητες αλλαγές (Βίντεο)

Το πριν και το μετά της επέλασης των ενοικιαστών

Υπάρχουν πολλών ειδών ενοικιαστές: Αυτοί που αφήνουν το σπίτι όπως το βρήκαν, άλλοι που έχουν κάνει ζημιές, κι άλλοι που έκαναν παρεμβάσεις για να ικανοποιούν τα δικά τους γούστα, αγνοώντας παντελώς τους ιδιοκτήτες.

Μια τέτοια ήταν και η περίπτωση που παρουσιάστηκε σε ένα viral TikTok. Ο Τζεφ Κοβάλτσουκ, γνωστός και ως TikTok its_principle, έφτιαξε πρόσφατα ένα βίντεο στο οποίο διηγείται πώς οι ενοικιαστές του «κακοποίησαν» το σπίτι που τους νοίκιαζε.

Εντάξει, μπορεί να ισχυριστεί κάποιος πως το σπίτι ήταν λίγο άχρωμο και άτομο με αυτό το γκρι χρώμα σε όλους τους τοίχους, με τον ιδιοκτήτη να έχει κάθε δίκιο να θέλει να του δώσει λίγο χρώμα. Αλλά όχι και τόσο!

@its_principle #landlord #tenantsfromhell #realestateinvesting Oh No - Kreepa

Το βίντεο έχει γίνει viral με πάνω από 7,3 εκατομμύρια προβολές και πάνω από 250.000 likes, ενώ πάνω από 15.000 άνθρωποι το κοινοποίησαν μόνο και μόνο για να δείξουν πώς μπορεί να είναι οι «εφιαλτικοί ενοικιαστές».

Το σαλόνι του σπιτιού

 Το πριν και το μετά της επέλασης των ενοικιαστών

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο δημιουργός του βίντεο πήγε να επιθεωρήσει το σπίτι του αφότου οι ενοικιαστές του μετακόμισαν καθώς είχε λήξει το συμβόλαιό τους. Αλλά αυτό που είδε τον σόκαρε. Δεν ήταν μόνο τα βουνά από σκουπίδια μέσα και έξω από το σπίτι. Εξάλλου, κανείς δεν είναι τέλειος και οι πρώην ενοικιαστές του Τζεφ δεν αποτελούν εξαίρεση.

Η κουζίνα

Ο ιδιοκτήτης ξαφνιάστηκε από τις αλλαγές που είχαν κάνει οι ενοικιαστές στο σπίτι του, οι οποίες εάν προσπαθήσει κάποιος να κρίνει αντικειμενικά, ήταν άκρως κακόγουστες.

Οι τοίχοι των δωματίων είχαν ξαναβαφτεί με έντονα χρώματα (και προφανώς ο «ζωγράφος» έκανε την δουλειά του ίσως για πρώτη φορά στη ζωή του), θραύσματα ταπετσαρίας που μιμούνταν την τοιχοποιία υπήρχαν επίσης διάσπαρτα στους τοίχους, γύρω από τους τοίχους της κουζίνας, είχε τοποθετηθεί ταπετσαρία που θύμιζε πλακάκια και οι πόρτες ήταν στιλιζαρισμένες ως steampunk με πριτσίνια. Και φυσικά, μέσα σε όλα αυτά, βουνά από σκουπίδια και βρώμικα πιάτα σε πλήρη αταξία.

Το μπάνιο

Κτηματομεσίτρια: Δεν έχω ξαναδεί τέτοιες ανακαινίσεις στη ζωή μου

Το Bored Panda επικοινώνησε με μια κτηματομεσίτρια, η οποία δήλωσε πως δεν είναι ξαναδεί τέτοιες «ανακαινίσεις» στη ζωή της.

Και ένα υπνοδωμάτιο

«Τυχαίνει κάποιες φορές οι ενοικιαστές να αποδεικνύονται εξαιρετικά αδίστακτοι, να κάνουν αρκετά ριζικές ‘ανακαινίσεις’ σε ένα νοικιασμένο σπίτι, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι η πρώτη φορά που βλέπω έναν τέτοιο συνδυασμό» λέει η Γιούλια Σουρίνοβα. «Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως, να εξετάσουμε το μισθωτήριο συμβόλαιο – υπάρχουν τόσο σημαντικές αλλαγές και το ενδεχόμενο κυρώσεων ίσως. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να κάνει μια μεγάλη ανακαίνιση για να μετακομίσουν οι νέοι ενοικιαστές».

Φυσικά, πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν το συγκεκριμένο βίντεο, με τους περισσότερους να εκπλήσσονται από την έλλειψη γούστου από την πλευρά των ενοίκων. «Γιατί είχαν τόσο κακό γούστο, Θεέ μου» γράφει κάποιος με έναν άλλο να προσθέτει: «Με κάποιο τρόπο γίνεται όλο και χειρότερο». «Προσωπικά, δεν θα το νοίκιαζα στην οικογένεια Άνταμς» σχολίασε ένας ακόμη.

Πηγή: iefimerida 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Viral  |  Stories

Viral: Τελευταία Ενημέρωση