ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πίκλα ή τασιή; Ο χάρτης που δίχασε τους Κυπρίους! (pic)

Τελικά, ποιος είναι ο καλύτερος συνδυασμός για να φας το σουβλάκι σου;

24news team

Είναι γεγονός πως το σουβλάκι είναι κάτι «ιερό» για τον Κύπριο πολίτη και δεν μπορεί να λείπει από τις διατροφικές του συνήθειες.

Ο τρόπος όμως με τον οποίο τρώμε το σουβλάκι στην πίττα, αποτελούσε ανέκαθεν μια άτυπη «μάχη» μεταξύ των πόλεων (βλέπε: Πίκλα οι Λεμεσιανοί, ταχίνι Σκαλιώτες/Λευκωσιάτες κ.α).

Η σελίδα «Ξεροτήανα Πάφου» πήρε το ρίσκο να διαχωρίσει ανά πόλη τις αλοιφές που χρησιμοποιούν οι πολίτες για να φάνε το σουβλάκι τους, αγγίζοντας έτσι ένα θέμα που για καιρό αποτελούσε… καυτή πατάτα. 

Επίσης, παρουσιάζουν με χιουμοριστικό τρόπο πως το σουβλάκι στις κατεχόμενες περιοχές είναι απλά 50% πιο φθηνό, χωρίς να μας απασχολεί ποιες αλοιφές χρησιμοποιούν!

Όπως ήταν αναμενόμενο ο διαχωρισμός στο χάρτη προκάλεσε σωρεία σχολίων κάτω από τη δημοσίευση και όλοι έτρεξαν να παρουσιάσουν τον καλύτερο τρόπο για να το τρως, αλλά… και να επικρίνουν αυτούς που επιλέγουν μια άλλη μέθοδο.

Μάλιστα ένα από τα σχόλια έγραφε πως είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα και ίσως θα έπρεπε να συσταθεί ένα Υπουργείο Προστασίας για σουβλάκια και άλλα εδέσματα!

Δείτε μερικά από τα σχόλια

Πάντως, αν μας ρωτάτε εμάς, το σουβλάκι είναι ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο φαγητό στην Κύπρο, όπως κι αν επιλέγει κάποιος να το τρώει, πάντα θα είναι το ίδιο απολαυστικό!

Viral: Τελευταία Ενημέρωση