ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O viral ποδηλατόδρομος της Λεμεσού που έβαλε «φωτιά» στα social media! (pics)

Είναι τελικά «typical» κυπριακό ;

Εκτός και αν ζεις κάτω από μια πέτρα, δεν εξηγείται το να μην έχεις δει σε φωτογραφία ή από κοντά τον ποδηλατόδρομο στη Λεμεσό. Ξέρεις για ποιόν μιλάω... Εκείνο το θαυμάσιο έργο του Δήμου Λεμεσού, που η κόκκινη γραμμή του ποδηλατόδρομου έχει σχηματιστεί πάνω σε ήδη υφιστάμενο πεζοδρόμιο και όποτε βρίσκει εμπόδια από καλάθους ή αμάξια κατεβαίνει στον δρόμο...

Αν δεν έχεις δει εικόνα, η πιο κάτω δεν αποτελεί προϊόν μοντάζ. Αλήθεια και να το θέλαμε δεν θα είχαμε τόση φαντασία όση είχε η κατασκευαστική εταιρεία του έργου.

Εννοείται ότι η εικόνα έγινε viral στο διαδίκτυο και ξεσήκωσε τους «μερακλήδες» χρήστες των social media να τρολάρουν την κατάσταση και όπως πάντα να εκφράσουν την οργή τους.

Όπως είναι φυσικό τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα έχουν πάρει φωτιά με πολλούς να τρολάρουν την κατάσταση θεωρώντας το ως κάτι «typical» πλέον για την Κύπρο, ενώ άλλοι εξοργισμένοι συμπολίτες μας, τα βάζουν με όλους και με όλα. Ακόμη, λόγος γίνεται για το υπερβολικά εξωφρενικό ποσό που έχει δαπανηθεί για το συγκεκριμένο «έργο τέχνης» στους δρόμους της Λεμεσού.

 

Δήμος Λεμεσού: Θα αποκατασταθούν τα λάθη στον ποδηλατόδρομο

Θα αποκατασταθούν τα κατασκευαστικά λάθη στον ποδηλατόδρομο, σε συνοικιακό οδικό δίκτυο νότια της λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ, προτού αυτός δοθεί σε χρήση, λέει ο Δήμος Λεμεσού.

Σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος Λεμεσού αναφέρει ότι έχει διαπιστώσει τα πρόσφατα σοβαρά λάθη στις εργασίες κατασκευής ποδηλατοδρόμων.

"Ο Δήμος Λεμεσού, μετά από προσφορές και αφού ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες, ανέθεσε την υλοποίηση του έργου κατασκευής ποδηλατοδρόμων σε ιδιωτική κατασκευαστική εταιρεία. Το Έργο βρίσκεται υπό εκτέλεση, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και παραδοθεί στο Δήμο, και ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται από ποδηλάτες" προστίθεται.

Αναφέρεται τέλος ότι ο Δήμος Λεμεσού θα προβεί άμεσα στις αναγκαίες ενέργειες ώστε τα κατασκευαστικά λάθη να αποκατασταθούν πριν να δοθεί σε χρήση ο ποδηλατόδρομος και παράλληλα διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχουν γίνει, ώστε να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X