ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Τραμπ αποκάλεσε την Κρίσι Τέιγκεν βρωμοστομη - Η επική απάντησή της (Pic)

Η χρόνια διαμάχη μεταξύ τους

Σε μια σειρά από μηνύματα στο Twitter, ο Αμερικανός πρόεδρος επιτέθηκε τόσο στον Τζον Λέτζεντ αλλά και στην Κρίσι Τέιγκεν, επειδή δεν του έδωσαν εύσημα που στηρίζει την μεταρρύθμιση των φυλακών. Αποκαλώντας τον διάσημο τραγουδιστή «βαρετό», ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως δεν είδε κανέναν τους (σ.σ. από το ζευγάρι) «τριγύρω όταν χρειαζόμασταν βοήθεια για περάσουμε την μεταρρύθμιση». «Ο μουσικός Τζον Λέτζεντ και η βρωμόστομη γυναίκα του λένε τώρα πόσο καλή είναι [σ.σ. η μεταρρύθμιση]- αλλά δεν τους είδα πουθενά τριγύρω όταν χρειαζόμασταν βοήθεια να την περάσουμε», έγραψε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο Τραμπ.

Η απάντηση του διάσημου μοντέλου και influencer ήταν μια βρισιά, της οποίας το hashtag έγινε πολύ γρήγορα trend στα social media, με την ίδια να ευχαριστεί ειρωνικά τον Τραμπ που δεν την ανέφερε ονομαστικά στο μήνυμά του. Για την ιστορία, το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά διαμάχη μεταξύ τους, με τον Ντόναλντ Τραμπ να έχει μπλοκάρει στο παρελθόν την Κρίσι Τέιγκεν στο Twitter. 

Βέβαια, όταν η απάντησή της άρχισε να αναπαράγεται ευρέως, τόσο η Κρίσι Τέιγκεν όσο και ο Τζον Λέτζεντ παρακάλεσαν τους θαυμαστές τους να μην την κάνουν retweet. «Σας παρακαλώ, μην κάνετε trend αυτό το hashtag», έγραψε ο διάσημος τραγουδιστής, ενώ η σύζυγός του σχολίασε πως πρόκειται για δική της «διαμάχη» με τον Αμερικανό πρόεδρο. 

Πηγή: lifo

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X