ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο σύντροφός μου είναι 73 και εγώ 33 ετών... θέλω να κάνω το παιδί του»

Η εξυπηρέτηση που οδήγησε στον έρωτα

Μία διαφορετική ιστορία αγάπης είδε το φως της δημοσιότητας στην Αυστραλία καθώς μία νεαρή κοπέλα είναι ερωτευμένη με έναν άντρα κατά πολύ μεγαλύτερο της και δηλώνει ότι θέλει να κάνει το παιδί του.

Πρόκειται για την ιστορία αγάπης της Ρέιτσελ Ρόμπερτς και του Νεβ από ένα μικρό χωριό στην Αυστραλία που πρόσφατα αρραβωνιάστηκαν και θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένεια τους.

Η Ρέιτσελ έκανε γνωστή την ιστορία τους μέσω ενός περιοδικού της Αυστραλίας θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα κατά του ρατσισμού μιας και όπως αποκάλυψε λόγω της μεγάλης ηλικιακής διαφοράς - 40 χρόνια - το ζευγάρι έχει ακούσει πολλά να λέγονται για αυτούς.

Η εξυπηρέτηση που οδήγησε στον έρωτα

Ας πάρουμε όμως την ερωτική ιστορία τους από την αρχή. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η Ρέιτσελ ήταν 28 και ο Νεβ 68 ετών. Εκείνος είχε αποκοιμηθεί σε μία στάση λεωφορείου και εκείνη με το που τον είδε σκέφτηκε το πόσο γοητευτικός ήταν.

Τον ήξερε μιας και τα σπίτια τους ήταν κοντά, ωστόσο, δεν είχαν πολλά - πολλά. Όταν τον είδε αποφάσισε να τον εξυπηρετήσει και να τον «πετάξει» με το αμάξι της.

Εκείνος μπήκε στο αμάξι και επειδή γνώριζε ότι είχε χάσει πρόσφατα τον πατέρα της, την ρώτησε για το πως είναι η μητέρα της. Οι δυο τους έπιασαν την κουβέντα και εκείνος προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει με κάτι δουλειές στο σπίτι. Ο Νεβ αποφάσισε να ασχοληθεί με την κηπουρική μιας και ήταν κάτι που έκανε ο πατέρας της Ρέιτσελ.

«Ερχόταν καθημερινά και δεν δεχόταν χρήματα. Εγώ δεν δούλευα εκείνη την περίοδο λόγω ενός χειρουργείου, οπότε τον βοηθούσα και εγώ. Μετά από ένα μήνα που κάθε μέρα ήμασταν μαζί, είδα ότι ένιωθα άσχημα όταν γυρνούσε στο σπίτι του.

Μάλιστα, φαινόταν ότι κι εκείνος έβρισκε δικαιολογίες για να περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί. Μετά από περίπου δυο μήνες αποφασίσαμε να πιούμε ένα καφέ σε ένα τοπικό μαγαζί. Ο Νεβ ήταν τρομερά νευρικός, ήσυχος και γενικά δεν ήταν ο εαυτός του.

Τότε, ο Νεβ είπε στην Ρέιτσελ: «Έχω έναν φίλο που έχει συναισθήματα για κάποια που είναι πολύ πιο νέα από αυτός. Δεν ξέρει αν πρέπει να της το πει». «Μιλάς για μένα και για σένα, έτσι δεν είναι;» του απάντησε. «Ναι» παραδέχτηκε εκείνος.

Λίγο αργότερα, έφυγαν από το μαγαζί και πήγαν κάπου για να είναι μόνοι τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Το πρώτο τους φιλί, όπως χαρακτηριστικά λέει η Ρέιτσελ, ήταν σαν ηλεκτροπληξία.

«Όταν κάναμε βόλτα στα μαγαζιά, ο Νεβ ντρεπόταν τόσο που με φώναζε "εγγονή του". Εγώ προσπαθούσα να τον χαλαρώσω και λίγες μέρες μετά του ζήτησα να μετακομίσει μαζί μου και με την μητέρα μου» ανέφερε η 33χρονη πλέον Ρέιτσελ.

Τον περασμένο Νοέμβριο ο 73χρονος Νεβ ζήτησε από την Ρέιτσελ να γίνει γυναίκα του. Εκείνη είπε το μεγάλο «ναι» και το ζευγάρι ονειρεύεται και ελπίζει να αποκτήσει και ένα μωρό.

Μάλιστα, ζητούν από τον κόσμο να προσφέρει ό,τι μπορεί - λουλούδια, στολισμό - για την ξεχωριστή για αυτούς μέρα.

Πηγή: newsbeast 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X