ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο στοματικός έρωτας παραλίγο να τη σκοτώσει

Τι ανακάλυψαν οι γιατροί

Πόσο επικίνδυνος θα μπορούσε να αποδειχτεί για την υγεία μιας γυναίκας ο στοματικός έρωτας; Για μία 31χρονη παραλίγο να αποβεί μοιραίος.

Η ασθενής από την πόλη Αλικάντε της Ισπανίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα πριν λίγες μέρες στο νοσοκομείο με συμπτώματα αναφυλακτικού σοκ.

Αναζητώντας την αιτία που προκάλεσε το αλλεργικό επεισόδιο η κοπέλα αποκάλυψε πως είχε αλλεργία στην πενικιλλίνη αλλά αρνήθηκε πως έλαβε κάποια φαρμκακευτική αγωγή ή οποιοδήποτε ασυνήθιστο φαγητό.

Το μόνο βοηθητικό σημάδι που είχε δώσει η 31χρονη ήταν πως έκανε στοματικό έρωτα στον σύντροφό της, του οποίου το σπέρμα κατάπιε και λίγο μετά από αυτό ξεκίνησε να υποφέρει μη μπορώντας να αναπνεύσει ενώ εμφάνισε και εξανθήματα.

Οι γιατροί απέκλεισαν τη σπάνια αλλεργία στο σπέρμα όταν η γυναίκα παραδέχτηκε ότι σε καμία από τις προηγούμενες σεξουαλικές της επαφές και τις ερωτικές της σχέσεις δεν παρουσιάστηκε κάποιο αντίστοιχο σύμπτωμα.

Η ιατρική ομάδα ανακάλυψε τότε ότι ο 32χρονος σύντροφος της κοπέλας λάμβανε αμοξυκιλλίνη και κλαβουλανικό οξύ – μία μορφή πενικιλλίνης για την αντιμετώπιση μόλυνσης στο αυτί.

Σαν αποτέλεσμα, οι γιατροί στο νοσοκομείο υποψιάστηκαν ότι η αναφυλαξία προκλήθηκε από τη μεταφορά της αμοξυκιλλίνης μέσω του σπέρματος.

Το περιστατικό που πιστεύεται ότι είναι το πρώτο καταγεγραμμένο στα χρονικά δημοσιεύθηκε στο British Medical Journal Case Reports.

ygeiamou.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X