ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο κροίσος που δεν έχει κανένα φίλο - «Είμαι απασχολημένος με το να πλουτίζω»

«Δεν θα χάνω τον χρόνο μου σε μπαρ ή βιντεοπαιχνίδια»

Ένας εκατομμυριούχος μόλις 23 ετών, ο οποίος ανήκει στην Gen-Z, καυχιέται ότι το κλειδί της επιτυχίας του ήταν να αποκόψει όλους τους φίλους του. Και συνεχίζει να ζει με αυτή την προσήλωση μη έχοντας κανέναν!

«Ήμουν εξαιρετικά δημοφιλής στο γυμνάσιο και μετά την αποφοίτησή μου, αλλά οι συνεχείς προσκλήσεις πάρτι, τις προσφορές και τους γάμους φίλων αποσπούσαν υπερβολικά την προσοχή μου από την επιτυχία», ανέφερε η New York Post ο Luke Lintz, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας δημοσίων σχέσεων «HighKey Agency».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Luke Lintz - HighKey® (@lukelintz)

«Οι άνθρωποι έχουν πάρα πολλούς φίλους… Δεν υπάρχει ούτε ένα μέρος του εαυτού μου που να ανησυχεί για το ότι δεν έχω φίλους σε αυτή την ηλικία», πρόσθεσε ο 23χρονος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι «δεν έχω πάρει ούτε μια μέρα άδεια εδώ και επτά χρόνια».

Ωστόσο, ο Lintz παραμένει ωστόσο παραμένει κοντά με τα δύο αδέρφια του, τον Τζόρνταν και τον Τζάκσον, με τους οποίους διευθύνει την εταιρεία.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Luke Lintz - HighKey® (@lukelintz)

«Μετά τη δουλειά, όποια ώρα της ημέρας μου απομένει, την αφιερώνω στα αδέρφια μου και τις συζητήσεις μας για τη δουλειά και την κατεύθυνση προς την οποία θα πρέπει να κινηθούμε», πρόσθεσε.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ό,τι χρειάζεται για να επιτύχουν την εστίαση στους στόχους τους», είπε ο Lintz, ο οποίος έχει πει ότι η γενιά του είναι… τεμπέλικη! «Δεν θα χάνω τον χρόνο μου παίζοντας βιντεοπαιχνίδια ή πίνοντας σε μπαρ», πρόσθεσε.

Αντίθετα, ο Lintz – του οποίου η φιλοδοξία είναι να γίνει δισεκατομμυριούχος στα 40 του – αφιερώνει την «κοινωνική του ενέργεια» στην πρόσληψη νέων υπαλλήλων ή στο γυμναστήριο.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Luke Lintz - HighKey® (@lukelintz)

«Έχω ακόμα γνωστούς με τους οποίους αθλούμαι, αλλά τους λέω όχι αν θέλουν να πάμε για έναν καφέ ή ένα ποτό. Είμαι ένας φιλικός, ευγενικός τύπος και οι άνθρωποι που με πλησιάζουν και θέλουν να με γνωρίσουν θα πρέπει να γνωρίζουν πως δεν έχω χρόνο για φιλίες».

Πηγή: newsbeast

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση