ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντούα Λίπα: Eτοιμάζεται για τα Χριστούγεννα με... μπραζίλιαν μαγιό και μπότες (pics)

Η 26χρονη σταρ ανέβασε τη θερμοκρασία

«Φωτιά» στον κόσμο του Instagram έβαλε τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου η 26χρονη καλλιτέχνιδα, καθώς δημοσίευσε τρεις εντυπωσιακές φωτογραφίες της με μπικίνι. Φορώντας μόνο ένα λευκό, μικροσκοπικό μπικίνι και χειμωνιάτες, άσπρες μπότες με γούνα και κόκκινα κορδόνια, ποζάρει έξω από το σπίτι που έμεινε στο Soho Farmhouse και προκαλεί με την άψογη σιλουέτα της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Αγγλίδα σταρ, βλέπουμε εκείνη και μία από τις φίλες της να αγκαλιάζονται, ενώ φορούν μάσκες περιποίησης προσώπου και πιτζάμες.

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, η όμορφη ερμηνεύτρια ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία και ένα βίντεο από τις στιγμές που χαλάρωνε μαζί με τις φίλες της, κάνοντας υδρομασάζ με ζεστό νερό. Μάλιστα, το υδρομασάζ βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο και όχι μέσα στα διαμερίσματα του Soho Farmhouse. Η Dua Lipa φοράει το μαγιό της και ποζάρει με νάζι και σεξαπίλ στο φακό, με τις καμπύλες της να «φουντώνουν» τη φαντασία των ανδρών.

Oι τέσσερις νέες και όμορφες φίλες να ποζάρουν μπροστά σε έναν μεγάλο καθρέφτη μπάνιου. Η Dua και η Sarah Lysander φορούν μάσκες περιποίησησς προσώπου, η Rosie Viva και η Ella Jenkin αφαιρούν το μακιγιάζ.

Ακόμη, η δημοφιλής τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την κουζίνα, όπου την βλέπουμε να ετοιμάζει πρωινό και συγκεκριμένα ομελέτα με τις φίλες της.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η διάσημη τραγουδίστρια αναγκάστηκε να ακυρώσει μία συναυλία λόγω λαρυγγίτιδας. Είχε ενημερώσει τους θαυμαστές της μέσω Instagram, εξηγώντας τους γιατί ακυρώθηκε η εκδήλωση. «Όπως οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε, πάσχω αυτή τη στιγμή από λαρυγγίτιδα και, σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού μου, απαγορεύεται να τραγουδήσω. Ήλπιζα ότι θα αναρρώσω γρηγορότερα, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ ακόμα να τραγουδήσω. Είμαι στεναχωρημένη. Ανυπομονούσα τις ημέρες των Χριστουγέννων να τραγουδήσω και να είμαι κοντά στους θαυμαστές μου» είχε γράψει.

Το σίγουρο είναι ότι η Dua Lipa χαίρει πλέον άκρας υγείας και η λαρυγγίτιδα δεν την ταλαιπωρεί πια, όπως μαρτυρούν τα posts της στο Instagram. Στο Soho Farmhouse πέρασε ανέμελες στιγμές με τις φίλες της, βολτάροντας στο δάσος, κάνοντας περιποίηση προσώπου, χαλαρώνοντας στο υδρομασάζ και φυσικά τραβώντας παιχνιδιάρικες φωτογραφίες και βίντεο για τους περισσότερους από 76 εκατομμύρια followers της.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X