ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέο ξέσπασμα Κοψιάλη για σελέμπριτις που τον έκαναν unfollow: «Xοροπηδάνε πάνω στο πτώμα μου»

Η απάντηση του influencer σε όσους σελέμπριτι τον έκαναν unfollow

Τις τελευταίες μέρες ο Αλέξανδρος Κοψιάλης βρίσκεται στο επίκεντρο με αφορμή την καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας πως έπεσε θύμα βιασμού ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.


 Ξεσπά ο Κοψιάλης: «Στο σπίτι είναι σαν να έχουμε κηδεία, βλέπω εφιάλτες τα βράδια» (vid)


Οι χρήστες των social media τα έχουν βάλει με τον influencer και το τελευταίο διάστημα έχει χάσει πολλούς followers. Αποκορύφωμα των όσων έχουν συμβεί ήταν να κατέβει ο διαγωνισμός που έκανε από κοινού με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο για δώρο ένα σπίτι αξίας άνω των 100.000 ευρώ. Μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις πολλοί ήταν οι celebrities που έκαναν unfollow τον Αλέξανδρο Κοψιάλη. Ο ίδιος μέσα από τα stories του στο Instagram με αναρτήσεις του «κάρφωσε» όλους όσους τον πρόδωσαν για να βγάλουν, όπως έγραψε, «τη ρετσινιά από πάνω τους».

«Xοροπηδάνε πάνω στο πτώμα μου και στη δυστυχία της οικογένειάς μου»

«Είδα κομμάτια από το παρελθόν μου που το σ’ αγαπώ πήγαινε καραμέλα. Να χοροπηδάνε πάνω στο πτώμα μου και στη δυστυχία της οικογένειάς μου, ανεβάζοντας story γεμάτα νόημα στο instagram. Φωτογραφίζοντας τον κακοποιό (δηλαδή εμένα) είτε μιλώντας στην κάμερα είτε βάζοντας φθηνά quotes πατώντας στη google τη λέξη κάρμα. Χάρηκαν με το επικείμενο τέλος μου, χαίρομαι που η μοίρα μου και οι επιλογές μου σας πέταξαν στο παρελθόν. Και χαίρομαι επίσης που ποτέ μου δεν ευχαριστήθηκα με την δυστυχία σας, σε αντίθεση με εσάς», ανέφερε στην πρώτη του ανάρτηση ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Όσο για αυτούς που με αφαίρεσαν από ακόλουθο... να είναι καλά η τεχνολογία

«Είδα διαδικτυακούς μου φίλους celebrity και μη, με τους οποίους έχω πει παραπάνω από μια κουβέντα και ένα απλό καλησπέρα, έχουμε ανταλλάξει απόψεις, έχουν ζητήσει βοήθεια και τους την έδωσα απλόχερα όπως κάνω πάντα και σπεύδουν να με σβήσουν από φίλο λες και έπρεπε να βγάλουν μια ρετσινιά από πάνω τους, έναν βραχνά που έψαχναν καιρό να πετάξουν και τώρα τους δόθηκε η ευκαιρία», ανέφερε σε ανάρτησή του.

Ενώ σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Όσο για αυτούς που με αφαίρεσαν από ακόλουθο για να μην δω ότι μου έκαναν unfloow. Όταν το είδα γέλασα πολύ δυνατά, αλήθεια. Να είναι καλά η τεχνολογία».

Τα ευχαριστώ σε όσους στάθηκαν στο πλευρό του

Παράλληλα ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ευχαρίστησε όσους στέκονται στο πλευρό του ίδιου και της οικογένειάς του. «Όμως υπήρξαν και εκείνοι οι οποίοι με στήριξαν, από εκεί που δεν το περίμενα, σιωπηλά χωρίς να ψάχνουν cloud και χωρίς να κάνουν θόρυβο. Έπεσε εντελώς τυχαία στην αντίληψή μου και τους βγάζω το καπέλο».

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X