ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τελικά φορούσε εσώρουχο;

H sexy εμφάνιση στα Mad Video Music Awards

24news team

Μετά τα παρατράγουδα και τις σκηνές βίας που έλαβαν χώρα στα χθεσινά Mad Video Music Awards, ένα άλλο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αφορά τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και την ομολογουμένως εντυπωσιακή εμφάνισή της. 

Η πρώην παίκτρια του Survivor με το αψεγάδιαστο κορμί, επέλεξε να εμφανιστεί στα βραβεία με ένα αποκαλυπτικό μαύρο κοντό φόρεμα, το οποίο δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία. Η Ναυσικά, που βρέθηκε στην εκδήλωση για να απονείμει το βραβείο για το Καλύτερο Λαϊκό τραγούδι μαζί με τον dj, Αντώνη Δημητριάδη, στον Πέτρο Ιακωβίδη, τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της και κατάφερε να γίνει viral.

Πριν την απονομή, η Ναυσικά βρέθηκε στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης, όπου φωτογραφήθηκε και στη συνέχεια πέρασε από το κομμάτι των δηλώσεων, οπως όλοι. Τότε, ένας δημοσιογράφος τη ρώτησε αν φορά εσώρουχο με την ίδια να έρχεται σε αμηχανία. Ωστόσο, του απάντησε με τον δικό της τρόπο. «Κοίταξε να δεις. Είσαι λίγο αγενής, δεν θέλω να σε πληγώσω», του είπε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και η ερώτηση: «Τι είπε ο σύντροφός σου γι’ αυτή σου την καυτή εμφάνιση;», με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να αναφέρει ότι ο Κώστας Πηλαδάκης αναρωτήθηκε αν η ίδια νιώθει άνετα με την εμφάνισή της και αν είναι λίγο επικίνδυνο.

«Είσαι λίγο αγενής, δεν θέλω να σε πληγώσω», είπε στον δημοσιογράφο που τη ρώτησε: «Εσώρουχο φοράς;»

Αργότερα και μετά το τέλος της βραδιάς, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ανέβασε ένα story στο Instagram. Στο συγκεκριμένο βίντεο ακούγεται να λέει:

«Δεν λέω, παράπονο δεν έχω. Πολύ γεμάτη μέρα σήμερα. Λίγο άβολο το φόρεμα που είχα, αλλά...ναι. Τι κάνω ρε παιδιά. Το παρήγγειλα. Δεν είχα κάνει fitting. Μου βγήκε λίγο μικρό».

Πάντως, αν κρίνουμε από το βαθύ σκίσιμο στο φόρεμα αλλά και από την απάντησή της, φαίνεται ότι η Ναυσικά μάλλον δεν φόρεσε εσώρουχο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X