ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ναυαγοσώστης κλώτσησε άντρα από τον βατήρα με… το ζόρι (vid)

Δεν είχε την ευκαιρία να το ξανασκεφτεί και βούτηξε δια της... βίας

Αρκετές φορές μπορεί να έχουμε δει κάποιον να ανεβαίνει σε βατήρα για να βουτήξει σε πισίνα αλλά μόλις αντικρίζει το ύψος το… ξανασκέφτεται και γυρίζει πίσω. Πιθανότατα όμως δεν έχουμε δει ναυαγοσώστη να σε κάνει να πηδήξεις με… το ζόρι.

Την ευκαιρία να το ξανασκεφτεί πριν βουτήξει δεν είχε ένας νεαρός σε κολυμβητήριο στην Αυστρία, όπου ανέβηκε στον βατήρα ύψους 10 μέτρων αλλά φοβόταν να κάνει τη βουτιά. Δύο ναυαγοσώστες του ζήτησαν να κατέβει αλλά εκείνος ήθελε να το ξανασκεφτεί με αποτέλεσμα ένας τρίτος ναυαγοσώστης να πάρει την κατάσταση στα χέρια του – με τη βία όμως…. Έτσι, ανέβηκε στην εξέδρα και έσπρωξε τον νεαρό άνδρα στην πισίνα με μια κλωτσιά στα οπίσθια…

Δεν είναι σαφές πότε συνέβη το περιστατικό που φαίνεται στο βίντεο και το οποίο αναρτήθηκε στην Bild. Οι αρχές του τοπικού συμβουλίου ερευνούν επίσης το περιστατικό, καθώς προσπαθούν να επιλύσουν το ζήτημα, σύμφωνα με τους Today Times.

Από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι του κολυμβητηρίου ανέφεραν: «Το SBS θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε το Steyer Stadtbad να αποτελεί στο μέλλον ένα ευχάριστο και άνετο περιβάλλον. Η δουλειά ενός ναυαγοσώστη είναι να διασφαλίζει την ασφάλεια των πελατών. Ως εκ τούτου, είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι ο ναυαγοσώστης ενεπλάκη στην πτώση. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ξεκαθαρίσουμε τις συνθήκες».

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση