ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μυστηριώδης Lamborghini εισβάλλει στη Βουλή - Ποιος είναι ο λόγος;

Προκάλεσε την περιέργεια χιλιάδων χρηστών του διαδικτύου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια μία απαστράπτουσα Lamborghini Huracan, η οποία έκανε βόλτες μέσα στο Παλάτι της Βουλής στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε στη δημοφιλή πλατφόρμα του Tik Tok ο Alin Grigore, ένας σύμβουλος του επικεφαλής της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού της Βουλής, έδειχνε την κίτρινη Lamborghini να προσπαθεί να ελιχθεί εντός του Παλατιού της Βουλής, χωρίς ωστόσο να τη βοηθά το κόκκινο χαλί κάτω από τους κομψούς τροχούς της.

«Όταν έξω βρέχει και δεν έχεις ομπρέλα», ήταν η χιουμοριστικού τύπου λεζάντα που συνόδευε το σύντομης διάρκειας βίντεο στο Tik Tok, χωρίς να αναφέρεται ο πραγματικός λόγος που έφερε το κομψοτέχνημα από τη Sant'Agata Bolognese μέχρι το Παλάτι της Βουλής.

Το μυστήριο γύρω από την παρουσία της Huracan στο «Παλάτι του Λαού» κέντρισε το ενδιαφέρον χιλιάδων χρηστών του Tik Tok οι οποίοι έδωσαν… ρεσιτάλ στα σχόλια.

«Πρέπει να είναι το αυτοκίνητο παροχής υπηρεσιών στο Κοινοβούλιο αν καταφέρουμε να ενταχθούμε στη Ζώνη του Σένγκεν», έγραψε ένας χρήστης.

«Μην ξεχνάμε ότι πληρώνουμε για τον καθαρισμό αυτού του χαλιού» πρόσθεσε ένας άλλος, ενώ σε άλλα χιουμοριστικά σχόλια αναφερόταν ότι η Lamborghini ήταν ένας «κρυφός Αϊ Βασίλης».

Λύθηκε το μυστήριο

Λίγες ώρες αργότερα, και μετά από τα εκατοντάδες σχόλια που συγκέντρωσε η ανάρτησή του, ο Alin Grigore αποφάσισε να αποκαλύψει το λόγο που η Lamborghini εισήλθε στο κοινοβούλιο.

Όπως υποστήριξε, το τετράτροχο κομψοτέχνημα βρέθηκε στο συγκεκριμένο κτήριο για τις ανάγκες διεξαγωγής ενός πολυτελούς γκαλά. Στη δεξίωση παρευρέθηκαν σημαίνοντα πρόσωπα από τον χώρο του επιχειρείν και της showbiz.

Το αυτοκίνητο που... επισκέφτηκε το Παλάτι της Βουλής ήταν μια Lamborghini Huracan στην έκδοση ΕVO RWD. Κινείται από έναν 10κύλινδρο σε διάταξη V κινητήρα των 5,2 λίτρων ο οποίος παράγει 610 PS/560 Nm και συνδυάζεται με αυτόματο 7τάχυτο κιβώτιο που στέλνει την κίνηση στους πίσω τροχούς.

Το πανίσχυρο ιταλικό τετράτροχο επιταχύνει στα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,3 δλ., με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 325 χλμ./ώρα.

Πηγή: carandmotor

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Viral  |  Stories

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X