ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπούκαρε με μαριχουάνα στο γήπεδο και έκανε βόλτες μέχρι να τον μαζέψουν

Το επιχείρησε δύο φορές και απομακρύνθηκε οριστικά τελικά

Ένας οπαδός στη Βραζιλία κατάφερε να γίνει θέμα συζήτησης στα social media όχι για κάποιον έξαλλο πανηγυρισμό ή για τα δάκρυά του λόγω μιας ήττας, αλλά επειδή έκανε… ντου στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα του αγώνα, καπνίζοντας μαριχουάνα και κάνοντας βόλτες μέχρι τελικά να τον μαζέψουν και να τον απομακρύνουν.

Ο αγώνας ανάμεσα στη Ναούτικο και τη Σπορτ Ρεσίφε για το πρωτάθλημα Περναμπουκάνο δεν θα απασχολούσε, υπό φυσιολογικές συνθήκες, κανένα πέρα από τις γειτονιές που εκπροσωπούν οι δύο ομάδες. Ένας οπαδός της Ναούτικο, όμως, βρήκε τον τρόπο για να κάνει πολλούς, πολύ περισσότερους από ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί κανείς, να ασχοληθούν με τον αγώνα.

 

Γιατί; Επειδή αποφάσισε να κάνει… εισβολή στον αγωνιστικό χώρο την ώρα του ματς απολαμβάνοντας το… τσιγάρο του και κάνοντας βόλτες πέρα-δώθε, χαλαρός και ήρεμος, χωρίς να ενοχλεί κανέναν. Το… ωραίο μάλιστα είναι ότι αυτό το έκανε δύο φορές. Μπήκε, τον έβγαλαν από τον αγωνιστικό χώρο και έξι λεπτά μετά, πάντα με τη μαριχουάνα μαζί του, ξαναμπήκε.

Αποτέλεσμα; Η αστυνομία κινητοποιήθηκε ξανά και αυτή τη φορά βγήκε… μια και καλή από τον αγωνιστικό χώρο.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση