ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μοντέλο του OnlyFans δέχεται bullying και απαντά με τα «2 εκατομμύρια που βγάζει το χρόνο»

«Το επίπεδο μίσους που λαμβάνω σε καθημερινή βάση είναι αηδιαστικό»

Το διαδικτυακό bullying και ο εκφοβισμός από ιντερνετικά τρολ είναι άκρως υπαρκτό και ανησυχητικό φαινόμενο. Πολλοί influencers έχουν μιλήσει ανοικτά για αυτή τη νέα μάστιγα μιας και οι πιο προβεβλημένοι άνθρωποι είναι και αυτοί που δέχονται τον καταιγισμό των υβριστικών σχολίων και μηνυμάτων. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ρητορική μίσους στο ίντερνετ δεν συμβαίνει και στον καθένα γύρω μας.

Ένα μοντέλο του OnlyFans από τη Βρετανία μίλησε ανοικτά για τις τρομακτικές απειλές θανάτου που της έστελναν τα διαδικτυακά τρολ, αλλά κράτησε την τελευταία κουβέντα μιας και πλέον βγάζει πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως από τις ιντερνετικές της δραστηριότητες.

Η εντυπωσιακή 33χρονη Bonnie Locket είπε ότι δεχόταν μηνύματα μίσους και απειλές κάθε μέρα λόγω της δουλειάς της.

@bonnielocketxo

Do u like them?

original sound - jet
@bonnielocketxo

I’m a Pisces, what are u?

Get Freaky challenge - Xkeemo

Η Locket,άρχισε να μοιράζεται σέξι περιεχόμενο στο TikTok και στο Instagram για να κερδίσει περισσότερους οπαδούς για τον λογαριασμό της OnlyFans.

«Υπήρξαν άνθρωποι που μου είπαν ότι θέλουν να πεθάνω και πιστεύουν ότι πρέπει να αυτοκτονήσω»

Η καλλονή, που έχει πάνω από 3 εκατομμύρια followers, είπε: «Υπήρξαν άνθρωποι που μου είπαν ότι θέλουν να πεθάνω και πιστεύουν ότι πρέπει να αυτοκτονήσω.

@bonnielocketxo

Do u like my version better?

I found the beat on my fyp and used it -

«Η κατάχρηση ξεκίνησε σχεδόν αμέσως μόλις άρχισα να δημοσιεύω στο TikTok – το επίπεδο μίσους που λαμβάνω σε καθημερινή βάση είναι αηδιαστικό».

Η Bonnie πρόσθεσε: «Υπήρξαν πολλές φορές που έπρεπε να σταματήσω τα γυρίσματα και κατέληξα να κλάψω στον αρραβωνιαστικό μου για όλα αυτά». Η Bonnie παραδέχεται ότι η κακοποίηση είχε αντίκτυπο στην ψυχική της υγεία. Ενώ κατάλαβε ότι το να απαντά στα τρολ της προκαλούσε μεγαλύτερο στρες. Είπε: «Μερικές φορές τους απαντούσα, αλλά δεν βοήθησε, αν μη τι άλλο, ήταν αυτό που ήθελαν.

«Η κακοποίηση στο διαδίκτυο είναι πολύ δύσκολη. μετά από ένα βίντεο TikTok κατέληξα να περάσω τρεις μέρες στο κρεβάτι κλαίγοντας εξαιτίας αυτών που έλεγαν οι άνθρωποι. Σοκαρίστηκα από το πόσο μικρά είναι και μερικά από τα τρολ. Στην πραγματικότητα είναι παιδιά που μου λένε να πεθάνω».

Η Bonnie, η οποία κερδίζει πάνω 150.000 το μήνα στο OnlyFans απαιτεί από τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων να κάνουν περισσότερα για να αποτρέψουν τον διαδικτυακό εκφοβισμό.

«Ήθελα επίσης να φτάσω στην κορυφή για να τους κλείσω το στόμα και να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω. Είμαι καλή στη δουλειά μου και βγάζω πολλά χρήματα από αυτό που κάνω».

Η Bonnie έχει 1 εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram και δύο εκατομμύρια υποστηρικτές στο TikTok.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X