ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μοντέλο πλήρωσε 20.000 δολάρια για... βραζιλιάνικα οπίσθια, αλλά δεν μπορεί να καθίσει

«Δεν το μετανιώνω, η ομορφιά πάνω από όλα»

H Kazumi Squirts, μοντέλο του OnlyFans, ξόδεψε 20.000 δολάρια για να αποκτήσει τα τέλεια βραζιλιάνικα οπίσθια, μόνο που δεν μπορεί πλέον να καθίσει...

Το μοντέλο που βγάζει μια περιουσία από τις περφόρμανς της στο OnlyFans ξοδεύει αντίστοιχα πολλά σε πλαστικές για να έχει το τέλειο κορμί.

Η 24χρονη που ζει στο Μαϊάμι έχει ξεπεράσει μέχρι σήμερα τα 40.000 δολάρια σε αισθητικές επεμβάσεις σε όλο της το σώμα. Το πρόβλημα, όμως, με την τελευταία επέμβαση είναι πως θυσίασε τη... λειτουργικότητα προς χάριν της ομορφιάς.

Μπορεί να απέκτησε οπίσθια εφάμιλλα με αυτά της Καρντάσιαν, αλλά θυσίασε τη «λειτουργικότητα». Δεν μπορεί πλέον να καθίσει, μόνον να ξαπλώσει.

Η ίδια δηλώνει πως δεν το μετανιώνει και πως τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε καθώς και τα παιδιά της γειτονιάς που την κορόιδευαν για το skinny κορμί της ευθύνονται για τη μανία που έχει με τις πλαστικές.

Από την άλλη πλευρά, οι φαν της δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από το βραζιλιάνικο πλέον χυμώδες κορμί της και πληρώνουν αδρά για τις περφόρμανς στο OnlyFans.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X