ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μόνο με το κάτω εσώρουχο η Τζούλια

Διανύει 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Τζούλια Αλεξανδράτου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φροντίζει να ενημερώνει συχνά τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και το πως βιώνει η ίδια όλη αυτή τη διαδικασία.

Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις, η Τζούλια Αλεξανδράτου μας αποκαλύπτει πως έχει ήδη μπει στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και δείχνει πόσο έχει αλλάξει το σώμα της.

«Ο γιατρός είπε ότι το μωρό είναι…»

Η Τζούλια Αλεξανδράτου πρόκειται να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο και πολύ όμορφο παιδί στον κόσμο. Αυτά ήταν, μάλιστα, και τα λόγια του γιατρού της κατά την επίσκεψή της για τον κλασικό έλεγχο.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο έκανε υπερηχογράφημα για να δει αν είναι όλα καλά με το μωρό της και πως προχωράει η εγκυμοσύνη της και ο γυναικολόγος της ανέφερε πως θα βγει ένα πολύ ωραίο μωρό, με την ίδια να απορεί πως μπορεί να το καταλάβει, μέσα από αυτή την οθόνη.

«Ενημέρωση εγκυμοσύνης. Ερείπιο. Ο γιατρός είπε ότι το μωρό είναι πολύ όμορφο. Πού την είδε τώρα την ομορφιά εκεί μέσα…» έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

ΠΗΓΗ: in.gr

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X