ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Miss Ρωσία: Έμαθε ότι χωρίζει από τα ΜΜΕ

Το παραμύθι που τέλειωσε νωρίς

Πίστευε ότι η ζωή της από εδώ και πέρα θα είναι παραμυθένια καθώς λίγο αφότου ανακηρύχθηκε βασίλισσα ομορφιάς θα γινόταν και... πραγματική βασίλισσα.

Ωστόσο, η μοίρα έμελλε να έχει άλλα σχέδια για την 27χρονη πλέον Οξάνα Βοεβοντίνα η οποία το 2015 είχε στεφθεί «Μις Ρωσία».

Η νεαρή καλλονή είχε παντρευτεί σε έναν γάμο υπερπαραγωγή τον βασιλιά της Μαλαισίας Μοχάμεντ V του Κελαντάν ενώ λίγο αργότερα, έμεινε έγκυος και στο πρώτο τους παιδί.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν ήταν 4 μηνών έγκυος έμαθε από τα ΜΜΕ ότι χωρίζει και το παραμύθι της τελείωσε νωρίς. Από τον Δεκέμβριο που έμαθε ότι ο βασιλιάς της Μαλαισίας την εγκαταλείπει δεν έχει ξαναδεί τον άντρα της με τον οποίο είχε ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης. Αυτή την στιγμή μεγαλώνει μόνη το παιδί της.

Μάλιστα, ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος είναι γνωστός και ως Φάρις ζητάει τεστ DNA για να αναγνωρίσει τον μικρό Λέον με εκείνη να λέει ότι δεν έχει πρόβλημα. Η 27χρονη καλλονή μιλώντας στη Daily Mail, καλεί τον πρώην άντρα της να ξεκινήσει να συμπεριφέρεται σαν πατέρας στο παιδί.

 
 
 
 

«Φάρις ξύπνα, έχεις ένα παιδί και είσαι ο πατέρας. Και είσαι βασιλιάς. Δεν με νοιάζει τι συνέβη με τον γάμο μας. Θέλω ο γιος μας να έχει και τους δυο γονείς. Απλά σκέψου τον γιο μας» τονίζει.

Το παραμύθι που τέλειωσε νωρίς

Η Μις Μόσχα 2015 με δόξα και τιμή παντρεύτηκε τον 49χρονο βασιλιά της Μαλαισίας Μοχάμεντ V του Κελαντάν!

Η 27χρονη, κόρη μοσχοβίτη γιατρού, μετά την κατάκτηση του τίτλου ομορφιάς το 2015 δούλεψε σαν μοντέλο στην Κίνα και στην Ταϊλάνδη και κάπου εκεί γνώρισε τον σουλτάνο (τότε) της Μαλαισίας ο οποίος ανέβηκε στο θρόνο, την επόμενη χρονιά.

 
 
 

 

Οι δυο τους ερωτεύτηκαν και παρά τη διαφορά της ηλικίας αποφάσισαν να παντρευτούν! Πριν από αυτό, ωστόσο, η καλλονή Ρωσίδα ασπάστηκε το Ισλάμ.

Ο γάμος, όπου φυσικά δεν υπήρχαν οινοπνευματώδη ποτά και όλα τα κρέατα ήταν αγορασμένα από το κρεοπωλείο των μουσουλμάνων, έγινε σύμφωνα με τις ισλαμικές παραδόσεις αλλά στη Μόσχα, στις 22 Νοεμβρίου.

Εκείνη έλαμπε στο παραμυθένιο νυφικό της ενώ η δεξίωση γάμου έμοιαζε με φεστιβάλ καθώς υπήρχαν επαγγελματίες χορευτές, και πολλά show.

 Πηγή: Newsbeast

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X