ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μην χλευάζεις τον Θανάση Ευθυμιάδη, είναι καλύτερος από εσένα

Η ανάρτησή του

Ανάμεσα στα ποστ των ατσαλάκωτων Influencer και των φιλτραρισμένων σέλφι, χθες το απόγευμα έκανε την εμφάνισή της η φωτογραφία του ηθοποιού Θανάση Ευθυμιάδη που τον δείχνει με περιβολή καραντίνας, ανεβασμένο πάνω στη λεκάνη της τουαλέτας με φόντο ένα περίτεχνο βιτρό.

Στο ποστ του ο ηθοποιός εξηγεί ούτε λίγο ούτε πολύ ότι αν θες να ξεμπερδέψεις μια και καλή με τη δυσκοιλιότητα και τα εντερικά προβλήματα πρέπει να υιοθετήσεις στην τουαλέτα τη στάση λαγουδάκι. Αυτή δηλαδή που χρησιμοποιείς όταν κάθεσαι σε τούρκικη τουαλέτα (οι περισσότεροι τις θυμάστε από κάποια κατασκήνωση). Αυτό βέβαια, δεν είναι τόσο απλό για πολλούς λόγους στις σύγχρονες τουαλέτες, οπότε ο Θανάσης Ευθυμιάδης δίνει και κάποιες συμβουλές, όπως για παράδειγμα να βάλεις τα πόδια πάνω σε ένα κάποιο σκαμπό ή σε μια στοίβα περιοδικά. Παράλληλα, ο ηθοποιός εξηγεί τους λόγους που αποφεύγει το χαρτί υγείας και προτιμά το πλύσιμο με νερό και το στέγνωμα με μια πετσετούλα που έχει στο μπάνιο.

Δείτε την ανάρτηση του Θανάση Ευθυμιάδη:

 
 
 

 

Λίγο μετά την ανάρτηση το Instagram πήρε φωτιά και το ποστ κατέκλυσαν σχόλια του τύπου, «κι εμείς αυτό κάνουμε Θανάση χρόνια τώρα» και «μπράβο σου που βγαίνεις και τα λες», «ακομπλεξάριστος». Κάποιοι άλλοι τον χλεύασαν στέλνοντας την ανάρτηση σε φίλους και γνωστούς προσθέτοντας Emoji γέλιου και Poops (προσωπικά μου στείλανε την ανάρτηση τρεις διαφορετικοί άνθρωποι) θεωρώντας ότι ο ηθοποιός ξεπέρασε πολλά όρια.

Τελικά το παρατράβηξε ο Θανάσης Ευθυμιάδης;

Έχουμε συνηθίσει στο Instagram να βλέπουμε ιλουστρασιόν εικόνες, άχρωμες Influencer, σέλφι με φίλτρα που μας κάνουν άλλους (γιατί μάλλον δεν αντέχουμε αυτό που είμαστε), μέρη εξωτικά, πολυτελή σπίτια και ακριβά αυτοκίνητα. Εδώ οι άνθρωποι πίνουν μόνο κοκτέιλ, τρώνε μόνο σούσι, κάνουν διαλογισμό και δαιμονοποιούν καθετί ανθρώπινο. Και ξαφνικά, ένας ηθοποιός, αυθόρμητα καταρρίπτει με ένα ποστ από την λεκάνη της τουαλέτας του τον ψεύτικο κόσμο των Social Media και μας υπενθυμίζει ότι είμαστε άνθρωποι και όχι φωτογραφίες. Ότι η πραγματική ζωή λίγη σχέση έχει με τα καλοφτιαγμένα stories που χαζεύουμε. Ότι τα φουσκωμένα χείλη και τα ελαφίσια μάτια είναι πολύ πιθανό να ζορίζονται στην τουαλέτα.

bovary.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Viral  |  Gossip

Viral: Τελευταία Ενημέρωση