ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μες της Μυκόνου τα στενά.. ξύλο μεταξύ γυναικών (Vid)

Πιάστηκαν μαλλί με μαλλί

Άσχημες και δυσφημιστικές για την Μύκονο αλλά και την Έλλαδα είναι οι εικόνες από τον άγριο ξύλο μεταξύ δύο γυναικών στα σοκάκια του κοσμοπολίτικου νησιού.

Οι δύο γυναίκες τουρίστριες που για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής έχουν πιαστεί στα χέρια, ανταλλάσσουν γροθιές, κλοτσιές και… γονατιές που θα ζήλευε ακόμα και ένας επαγγελματίας του MMA ενώ όλα αυτά καταγράφονται από από την κάμερα κινητού τηλεφώνου.

Το περιστατικό εξελίχθηκε το βράδυ σε κάποιο στενό της Μυκόνου με τη μία… μονομάχο να μπαίνει στη μάχη με το μπικίνι της. Στο βίντεο διακρίνεται μια άλλη κοπέλα που φαίνεται να ανήκει στην παρέα τους προσπαθεί να τις χωρίσει τη στιγμή που κάποιοι περνώντας από το σημείο δεν φαίνεται να συγκινούνται από το θέαμα επιλέγοντας να το προσπεράσουν, αφήνοντας τις δύο γυναίκες να μαλλιοτραβιούνται σε κοινή θέα.

Τελικά, κάποιοι νεαροί επεμβαίνουν και καταφέρνουν να τις χωρίσουν δίνοντας τέλος σε ένα θέαμα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε τουριστικές περιοχές όπως το Φαληράκι στη Ρόδο, ή στα Μάλια της Κρήτης, όχι όμως και στην κοσμοπολίτικη Μύκονο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X