ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μέγκαν Φοξ: Της αρέσει να ανοίγει τρύπες στα παντελόνια της για να μπορεί να... το κάνει παντού

Η πανέμορφη ηθοποιός βρήκε άλλη μια φορά την ευκαιρία να ανεβάσει τη θερμοκρασία και να προκαλέσει

Η Μέγκαν Φοξ είναι μια πανέμορφη αμερικανίδα ηθοποιός που από την πρώτη κιόλας εμφάνιση στον κινηματογράφο άναψε τα αίματα και όλοι είχαν να μιλάνε για αυτήν.

Η Μέγκαν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την εφαρμοστή ολόσωμη μπλέ φόρμα που φόρεσε στα βραβεία Billboard 2022 και οι θαυμαστές της άρχισαν να παραμιλάνε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Πράγματι τότε όταν είχε εμφανιστεί στη σκηνή με το εφαρμοστό ρούχο όλοι κράτησαν την ανάσα τους. Όμως μέχρι να ετοιμαστεί το ρούχο δεν ήταν όλα ρόδινα. Η στυλίστρια της είχε αφήσει κατά λάθος μια τρύπα στο επίμαχο σημείο με την Μέγκαν να την ρωτάει

«Αυτό το μπλε ρούχο ήταν τόσο ακριβό, γιατί απλώς κάναμε μια τρύπα στον καβάλο, για να μπορούμε να κάνουμε σεξ;», Και η στυλίστρια να απαντά χιουμοριστικά: «Σε μισώ. Θα το φτιάξω».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Στην απονομή

Τα φτερά όλων όμως κόπηκαν όταν κατά τη διάρκεια της τελετής των βραβείων και ενώ είχε ανεβεί στη σκηνή ο ράπερ Μασίν Γκαν Κέλι, για να ερμηνεύσει το τραγούδι «Twin Flame», εκείνος δήλωσε: «Αυτό το τραγούδι το έγραψα για τη γυναίκα μου».


Και έδειξε την Μέγκαν με την οποία είναι αρραβωνιασμένοι εδώ και λίγου μήνες έπειτα από σχέση ενάμιση έτους.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Και μετά για τους θαυμαστές της Μέγκαν ήρθε και δεύτερη κατραπακιά.

Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού του Μασίν Γκαν ακούστηκε ο ήχος μιας καρδιάς. Τότε ο ράπερ είπε: «Αυτό είναι και για το αγέννητο παιδί μας»

in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση